Acest produs nu este disponibil momentan

Incaltaminte Nike Air Max 270 Black/Black/Black

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Cand incalti o pereche de Nike Air Max 270 simti instantaneu un boost de stil, confort si incredere in tine. Noul 270 este proiectat dupa celebrul model Nike Air Max dar vine cu una dintre cele mai importante inovatii produse de Nike in ultimii ani: perna de aer pe aproape toata talpa.


Beneficii

Air Max 270 ofera confort de zi cu zi de neegalat fiind deosebit de usori si respirabili. Materialele textile si sintetice prezente in partea superioara ajuta la aerisirea piciorului si mentin o temperatura optime chiar si dupa mai multe ore de purtare.


Talpa intermediara din spuma, este foarte moale si confortabila. Constructia elastica a pantofului se poate preta pe orice tip de picior. Cauciucul aplicat pe partea din fata a talpii iti confera extra tractiune si rezistenta sporita.


Originea Nike Air Max

Revolutionara tehnologie “AIR” si-a facut prima data aparitia in colectia Nike in anul 1978. In anul 1987 Air Max 1 a debutat, cu tehnologia “AIR” vizibila in calcai. De atunci toti fanii Air Max, au putut sa vada si tehnologia revolutionara, nu doar sa o simta. De atunci, urmatoarele generatii de Air Max au dat lovitura printre atletii de renume cat si printre colectionarii de pantofiProdus original - Cod Nike AH8050-005- Skates.ro este magazin autorizat Nike