Acest produs nu este disponibil momentan

Incaltaminte Nike Zoom Freak 2 Black/Particle Grey/Bright Crimson/Metallic Silver

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Zoom Freak 2 este un model conceput pentru jucatorii de baschet. Indiferent de nivelul la care practici acest sport, Zoom Freak 2 iti ofera o serie de beneficii, de la stabilitate, fixarea gleznei pentru schimbari bruste de directie, pana la preluarea socului la aterizare si transpunerea acestuia in viteza de executie a urmatoarei miscari. Acest lucru se datoreaza tehnologiei Zoom Air care se afla pe partea din fata a acestui model. Talpa este formata din doua parti separate intre ele printr-o zona rigida, astfel, beneficiati de o flexibilitate mult mai mare si de o greutate scazuta a pantofului.

Modelul poarta semnatura lui Giannis Antetokounmpo, jucator grec de origine nigeriană care joacă pentru Milwaukee Bucks în NBA.

Beneficii: Euro Step Stabil:

Partea frontala din exteriorul pantofului care este din TPU(Thermoplastic Polyurethane) este proiectata pentru una din cele mai eficiente miscari ale lui Giannis, Euro Step. Asta il ajuta pe baschetbalist sa isi mentina piciorul cat mai stabil in timp ce executa miscarea.

Usor si Flexibil:

Cauciucul de pe talpa exterioara este despartit, astfel se creaza doua puncte de contact, intre acestea se gaseste o parte rigida care reduce greutatea pantofului si ii ofera o flexibilitate sporita.
Produs original - Cod Nike CK5424-006 - Skates.ro este magazin autorizat Nike