Clapari Atomic Hawx 80W Metallic/Silver Black


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Modelul de clapari pentru dame Atomic Hawx 80 W este unul dintre cele mai bine vandute modele ale constructorului austriac. Hawx 80 W se adapteaza perfect la anatomia feminina a piciorului si beneficiaza de un liner cu membrana Thinsulate, oferind confort termic pentru zilele friguroase de pe partie, si posibilitatea de termoformare, prin intermediul tehnologiei Memory Fit, astfel incat sa se poata elimina eventuale puncte de presiune. Tehnologia Sole Flex cu care acest clapar este echipat asigura un suport ferm pentru partea din fata a piciorului permitand in acelasi timp o usoara flexare in timpul virajelor mentinandu-se astfel o pozitie naturala pe toata durata coborarii. Se pot instala Grip Padurile optionale "walk to ride" (WTR) care ofera o mobilitate sporita.Claparul Atomic Hawx 80 W este alegerea perfecta pentru schioarele ce doresc maxim de confort fara compromisul unui flex mic.

Specificatii

- Categorie: All Mountain
- Flex: Moale (80)
- Dama
- Flex 80
- Liner cu izolatie Thinsulate
- Sole Flex
- Memory Fit - Clape aluminiu 6000 cu microreglaj
- Strap Velcro de 35mm

Tehnologii

MEMORY FIT
Sistemul Memory Fit este o customizare a claparului prin termo-formare ce duce totul la un nivel nou. Termo-formarea muleaza atat interiorul claparului cat si carcasa acestuia intr-o procedura speciala de aprox 15 minute. Tehnologia este implementata pe gamele Hawx si Redster si se bucura de un scucces international sporit. Indiferent de forma claparului si potrivirea cu piciorul dumneavoastra, procedura Memory Fit va schimba complet claparul si fiidca este facuta impreuna cu un reprezentant Atomic, personalizarea claparului nu va va da batai de cap.

SOLE FLEX
Zona de Flex a fost mutata de pe lateralele claparului catre talpa lui. Aceasta ofera o suprafata de curbare mai naturala, un echilibru mai bun si control sporit.
3M THINSULATE INSULATION
Interiorul claparului a fost regandit, construit mai usor la care a fost adaugata izolatia termica Thinsulate. Aceasta va pastra piciorul cald si confortabil in cele mai friguroase conditii. Thinsulate Platinum este inserat imprejurul piciorului iar Thinsulate Standard se afla la degete.


Produse din aceeasi categorie