Clapari Atomic HAWX MAGNA 110 Transparent Red/Transparent Black


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Hawx a devenit cel mai popular produs din segmentul claparilor cu last mediu datorita felului in care este conceput si a tehnologiei Memory Fit. Astfel gama Hawx si-a dovedit confortul, capacitatea de customizare si a ajuns sa fie utilizat de un numar foarte mare de schiori ai acestui segment. Noul Hawx Magna urmeaza aceeasi linie dar intr-o carcasa putin mai lata cu un last de 102. Este dotat cu termoformare Memory Fit si inchidere in 4 clape cu banda velcro lata de 45mm. In plus claparul ofera ajustare a unghiului, izolatie termica Thinsulate si un flex de 110, oferind astfel un pachet cu adeverat complet si reusind sa fie cel mai usor clapar din clasa sa (2115 grame la masura 265).

Specificatii

- Categorie: All Mountain
- Flex: 110
- Last 102 cu volum sporit
- Liner izolatie termica Thinsulate
- Ajustare unghiului pozitiei in clapar Power Shift
- Sistem termoformare Memory Fit
- Clape aluminiu 6000 cu microreglaj
- Strap Velcro de 45mm

Tehnologii

MEMORY FIT
Sistemul Memory Fit este o customizare a claparului prin termo-formare ce duce totul la un nivel nou. Termo-formarea muleaza atat interiorul claparului cat si carcasa acestuia intr-o procedura speciala de aprox 15 minute. Tehnologia este implementata pe gamele Hawx si Redster si se bucura de un scucces international sporit. Indiferent de forma claparului si potrivirea cu piciorul dumneavoastra, procedura Memory Fit va schimba complet claparul si fiidca este facuta impreuna cu un reprezentant Atomic, personalizarea claparului nu va va da batai de cap.

POWER SHIFT
Aplecarea catre inainte poate fi ajustata la 13°, 15° sau 17° obtinand totodata si o customizare a indicelui de flex de +/- 10 puncte. Aveti astfel o experienta personalizata preferintelor dumneavoastra.
3M THINSULATE INSULATION
Interiorul claparului a fost regandit, construit mai usor la care a fost adaugata izolatia termica Thinsulate. Aceasta va pastra piciorul cald si confortabil in cele mai friguroase conditii. Thinsulate Platinum este inserat imprejurul piciorului iar Thinsulate Standard se afla la degete.