Clapari Nordica Cruise 60


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Descriere :
Cruise este claparul optim pentru persoanele care doresc un clapar confortabil, ce ofera tehnologia si caracteristicile de care au nevoie pentru a evolua. Cruise are un last generos, confortabil si tehnologie NFS. Acest ultim Cruise 60 include noile clape Nordica si un design schimbat.

Specificatii :
Flex index : 60
Latime : 104mm
Tehnologie NFS
Clape : 4 clape din aluminiu, 2 cu microreglaj
Liner : Comfort FIT
Brant : Comfort FIT
Arici : 30mm

Tehnologii :

nfs NFS - Pozitia naturala a picioarelor - Aceasta tehnologie ofera o pozitie a piciorului in clapar ce permite schiorului sa initieze viraje mai usor si sa iasa mai eficient din curbe. Astfel schiatul devine mai distractiv pentru orice nivel.
Interior nou Interior nou - Aceste linere noi sunt cusute manual, gandite pentru un plus de confort si performanta. Zona degentelor este spatioasa, fapt care ajuta circulatia si sporeste caldura.
flex ajustabil Noile clape din aluminiu - Aceste clape au fost regandite pentru manevrare mai usoara, o inchidere uniforma si rezistenta in timp.


!!! RECOMANDARE : Daca doriti sa comandati online o pereche de clapari pe care nu ii puteti proba in magazinul nostru din Bucuresti, va sfatuim sa va masurati lungimea talpii, la ambele picioare, de la calcai pana la varful degetelor. In general masura pe care trebuie sa o alegeti la clapari va fi cu maxim 5 milimetri mai mare decat lungimea talpii dumneavoastra.


Rate fara dobanda

Plati online in 3 rate:
  • Card Bun de Plata - BCR
  • Star BT - Banca Transilvania
  • Card de credit - Alpha Bank
  • Card BRD Finance Mastercard

3 rate in magazin :
  • Card Avantaj - Credit Europe Bank