Clapari Nordica Hell & Back H1


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Descriere :
Confortabil, usor si cu rezistenta la vreme, modelul de clapari Nordica Hell & Back va poate duce pe orice parte a muntelui doriti sa mergeti. Cu ajustaj pe alinierea cuff-ului si "true canting", acest model este potrivit in orice conditii si definteste categoria "all mountain".

Specificatii

Material TRIAX - Polimer ce reduce cu 25% greutatea pe boot
Retentie piciorului cu clapa la 45 grade
Sistem de inchidere "waterproof"
Sistem de absobtie a socurilor pe doua densitati
Interior special "all mountain"
Talpa cu aderenta suplimentara
Constructie prin suprapunere
Clape insurubate
Last 100mm
Flex 120 ajustabil
Tehnologii :

triax Triax - Noua formula de Polipropilena a celor de la Nordica duce la o scadere in greutate a partilor plastice cu pana la 25%, obtinand astfel unele dintre cele mai usoare constructii de pe piata.
shock-absorber Shock Absorber - Pe portiunile din imagine sunt amplasate materiale moi pentru absorbtia socurilor. Plasate pe calcai, degete, gambe si tibie aceste materiale reduc impactul resimtit in clapari atunci cand schiati intens.
Talpa aderenta Talpa aderenta - Talpa cu tractiune suplimentara este foarte utila atunci cand sunteti nevoit sa mergeti incaltat cu claparii, reducand astfel riscul de alunecare si accidentare.
clapa 45 grade Clapa la 45 de grade - Tehnologia include o clapa plasata la 45 de grade in raport cu talpa claparului, ceea ce ofera o retentie foarte buna a piciorului spre zona spate a claparului si reduce astfel presiunea resimtita pe degete. Ofera totodata si o incaltare/descaltare rapida si fara efort, indiferent de temperatura.
Interior nou Interior nou - Aceste linere noi sunt cusute manual, gandite pentru un plus de confort si performanta. Zona degentelor este spatioasa, fapt care ajuta circulatia si sporeste caldura.
flex ajustabil Flex ajustabil - Clapari dotati cu acest sistem permit posesorului sa ajusteze indicele de flex prin simpla actionare a butonului. Se poate astfel sa aveti un clapar mai moale pentru conditii de manevrare prin zone dificile sau un clapar dur pentru zonele cu zapada compacta.
Scut termic Scut termic - Noua constructie cu suprapunere folosita de Nordica ofera impermeabilitate, impiedicand apa sa ajunga in clapar. Astfel aveti piciorul mai uscat si mai cald.
Piese insurubate Piese insurubate - Piesele sunt prinse cu suruburi, in loc de a fi nituite. Asta ajuta la o schimbare si o ajustare mai rapida a pieselor.


!!! RECOMANDARE : Daca doriti sa comandati online o pereche de clapari pe care nu ii puteti proba in magazinul nostru din Bucuresti, va sfatuim sa va masurati lungimea talpii, la ambele picioare, de la calcai pana la varful degetelor. In general masura pe care trebuie sa o alegeti la clapari va fi cu maxim 5 milimetri mai mare decat lungimea talpii dumneavoastra.


Produse din aceeasi categorie