Clapari Nordica Transfire R4 W


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Descriere :
Gama de clapari Transfire este gandita pentru performanta de top, o cerinta importanta in conditiile moderne de ski, gandita mai ales pentru suport pe miscarile laterale. Gama Transfire este gandita special pentru schiorul ce doreste sa avanseze gratie manevrabilitatii sporite si a pozitiei confortabile.

Specificatii :
- Flex pana la 85 progresiv
- Clapa la 45 de grade ce fixeaza calcaiul
- Profil de glezna ajustabil
- Limba ce revine mai usor la pozitia initiala
- Constructie cu 3 clape pentru incaltare rapida
- Talpa cu aderenta sporita de 2 densitati
- Captuseala speciala pentru dame "Women's Fit Liner"
- Latime 102

Tehnologii :

clapa 45 grade Clapa la 45 de grade - Tehnologia include o clapa plasata la 45 de grade in raport cu talpa claparului, ceea ce ofera o retentie foarte buna a piciorului spre zona spate a claparului si reduce astfel presiunea resimtita pe degete. Ofera totodata si o incaltare/descaltare rapida si fara efort, indiferent de temperatura.
shell din 3 bucati Stuctura din 3 bucati - Spre deosebire de constructia prin suprapunere ce ofera retentie si sustinere buna pe partea anterioara a piciorului, aceasta varianta este gandita sa optimizeze controlul lateral ceea ce coincide cu tipurile de schiuri moderne, mai late la extremitati.
Interior nou Interior nou - Aceste linere noi sunt cusute manual, gandite pentru un plus de confort si performanta. Zona degentelor este spatioasa, fapt care ajuta circulatia si sporeste caldura.
flex progresiv Flex progresiv - Duritatea boot-ului creste progresiv pe masura ce gheata este flexta mai tare pentru a amplifica transmiterea de miscare si putere catre schi. Aceasta asigura o livrare uniforma de putere de la schior catre echipament.
articulatie Articulatie pentru stabilitate si control - Aceasta articultie este pozitionata mai jos si impinsa unsor spre fata pentru a reduce feedback-ul nedorit de la schiuri.
incaltare Incaltare usoara - O combinatia de design intre liner si limba claparului permite incaltarea usoara in toate conditiile.


!!! RECOMANDARE : Daca doriti sa comandati online o pereche de clapari pe care nu ii puteti proba in magazinul nostru din Bucuresti, va sfatuim sa va masurati lungimea talpii, la ambele picioare, de la calcai pana la varful degetelor. In general masura pe care trebuie sa o alegeti la clapari va fi cu maxim 5 milimetri mai mare decat lungimea talpii dumneavoastra.


Produse din aceeasi categorie

Rate fara dobanda

Plati online in 3 rate:
  • Card Bun de Plata - BCR
  • Star BT - Banca Transilvania
  • Card de credit - Alpha Bank
  • Card BRD Finance Mastercard

3 rate in magazin :
  • Card Avantaj - Credit Europe Bank