Clapari Tecnica MACH1 85 W

1,169 lei 699 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program
Marimi disponibile:
41.5
265mm

Tecnica Mach 85W este un clapar excelent pentru schioarele de nivel mediu care dorescsa progreseze in acest sport de iarna. Claparul ofera constructia Quick Instep ce faciliteaza incaltarea si descaltarea. Modelul are management al miscarii de revenire gratie sistemului I-Rebound. Interiorul Ultra Fit este construit specific pe piciorul damelor. Latimea de 100mm acomodeaza cu succes majoritatea schioarelor. In concluzie avem un clapar puternic, confortabil si cu o latime medie ce poate fi utilizat in regim All-Mountain.

Specificatii :
Categorie All Mountain
Flex 85
Constructie asimetrica pentru un fitting relaxat
Last 100mm
Sistem ajustare Flex Soft/Hard
Banda Lata Velcro
Interior sport Ultra Fit W
Liner cu varf moale din neopren
Clape de aluminiu cu microreglaj
Sistem complet Metalic I-Rebound


Tehnologii :

Quadra Fit

Quadra Fit

Cele 4 straturi de materiale diferite ca densitate permit o gama variata de combinatii pentru o customizare ideala pe fiecare tip de clapar.

ULTRAFIT
- balanced
- thermo formable by air
- global foot area padding in EVA rubberI Rebound

Irebound

Sistem inovativ de legatura dintre cuff-ul claparului si corpul acestuia. Placa verticala I Rebound este integrata in boot incepand de la calcai si pana in partea superioara la banda de velcro. Are rol de transmitere a energiei ceea ce ofera o revenire mai buna in pozitia initiala atunci cand schimbam de pe o muchie pe alta a schiului dar si un suport suplimentar catre finalul curbei.Quick Instep

Quick Instep

Constructia foloseste o bucata de plastic putin mai maleabila pe zona specificata in imagine ceea ce faciliteaza incaltarea si descaltarea claparilor Tecnica.


Brand: TECNICA

Produse din aceeasi categorie