Ochelari Ski Dye T1 Youth XO


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Ochelarii de schi si snowboard Dye T1 Youth, reprezinta un produs premium, axat pe calitate si performanta special conceput pentru cei mici. Combina o rama deosebit de usoara cu un profil mediu ce ofera un camp vizual larg, intalnit de obicei la cadrele mai late. Constructorul Dye a introdus pentru acest model prinderea prin cleme a lentilei mascand tot cadrul si oferind in acelasi timp o metoda rapida si moderna de inlocuire a acesteia. Strap-ul cu insertii de silicon asigura maxim de aderenta la contactul cu casca iar spuma cu 3 densitati diferite utilizata la interior ofera o potrivire perfecta conform cu anatomia purtatorului. Sistemul de aerisire tip 360 este impresionant si din primul moment al purtarii veti observa calitatea experientei oferita de T1 in materie de vizibilitate si confort.

Pressure Distribution Hinge

Sistemul de prindere al strap-ului asigura o distributie egala a presiunii pe toata suprafata ochelarilor pentru un plus de confort.

360 Venting

Sistemul de ventilatie este proiectat ca acesti ochelari sa nu se abureasca deloc. Aerul cald este evacuat prin partea de sus iar cel rece intra pe jos si prin laterale.


Descriere lentila :


Smoke Silver

4D
4D Coating

Invelisuri speciale, permanente, anti zgarieturi si anti aburire sunt aplicate pe ambele parti ale lentilei pentru un plus de performanta si fiabilitate

Dyetanium
Dyetanium

Mai multe invelisuri speciale sunt aplicate pentru a reduce lumina puternica si pentru un mai bun balans al acesteia.

percent
Lumina care patrunde prin lentila

Cifra din interiorul pictogramei indica procentual lumina lasata de catre lentila sa treaca. Cu cat valoarea este mai mare cu atat mai multa lumina trece, iar cu cat este mai mica, cu atat mai multa lumina este reflectata.

lens chart
Conditii de vizibilitate

Pentru a determina tipul de vreme pentru care este potrivita o lentila utilizati graficul. Verde este ideal, Galben este bun, Orange este moderat si rosu este contraindicat.

Lentile sferice Dye obtinute prin injectare de policarbonat

Lentilele pe baza de injectie termica pentru ochelarii T1 ofera in proportie de 100% protectie UVA, UVB, UVC si sunt corectate din punct de vedere optic pentru o claritate superioara. Lentilele sunt de asemenea acoperite 4D cu invelisuri ce protejeaza impotriva aburirii si zgarieturilor pentru un plus de performanta si longevitate. Unele lentile au un strat pe baza de Dyetaniu sau Dyetaniu Polarizat folosit pentru a reduce reflexiile si a asigura un balans optim in transmisia luminii. Spre deosebire de ceilalti constructori din industrie, DYE nu a optat pentru o lentila plata presata ulterior pentru a obtine forma sferica. Constructorul american Dye foloseste astfel un procedeu prin injectie ce asigura o distribuire uniforma a materialului si o claritate superioara.

DYE Precision

DYE Precision este o companie fondata in San Diego in 1994, axata de la bun inceput pe constructia tevilor de pusca si a sistemelor pentru ochelari utilizate in industria de paint ball. De la concepere, DYE a ajuns sa fie unul dintre cei mai mari producatori la nivel global de echipament high-end pentru paintball si articole sportive de asemenea. Dupa ce au acumulat o experienta de 17 ani in domeniu, in 2011 Dye a lansat oferta pentru sporturile de iarna, focusandu-se ochelari si protectii pentru snowboard si schi .


Produse din aceeasi categorie