Ochelari ski Scott LCG Compact basecamp orange/green chrome


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Modelul LCG este ochelarul semnatura al celor de la Scott, model ce a ridicat baremul in industrie si care vine in dotare cu un sistem premiat de schimbare a lentilelor. Lentilele interschimbabile si sistemul de legare al acestora permit schiorilor sa isi adapteze vizibilitatea rapid. Multumita LCG si a husei sale rigide cu profil foarte redus puteti cara cu usurinta lentilele extra si astfel sunteti pregatit pe partie pentru orice situatie meteo. Modelul LCG compact pastreaza toate caracteristicile fratelui mai mare dar vine cu un frame potrivit pentru fizionomii mai mici.

Specificatii :
Marime frame: mediu/mare
Spuma realizata din 3 layer3
Strap cu linie mediana din silicon antialunecare
Lentila sferica dubla
Sistem de inlocuire rapida a lentilei
Constructie Skeleton
SCOTT Optiview
Tratament antiaburire Scott NoFog
100% Protectie UV
Lentila de schimb si husa rigida incluse in pachet

Amplifier Green Chrome
Acest tip de lentila redefineste felul prin care o lentila taie din razele stralucitoare pentru a oferi o foarte buna vizibilitate in toate tipurile de lumina. Secretul tehnologiei Amplifier consta in abilitatea de a adauga contrast in timp ce creste claritatea. Lentila Amplifier Green Chrome este o lentila de tip S2 ce permite trecerea luminii in proportie de 29%.
Lentila Scott Green Chrome
Illuminator Blue Chrome
Invelisuri speciale, permanente, anti zgarieturi si anti aburire sunt aplicate pe ambele parti ale lentilei pentru un plus de performanta si fiabilitate. Lentila Illuminator Blue Chrome este o lentila tip S1 ce permite trecerea luminii in proportie de 61%.
Lentila Scott Blue Chrome
Spuma realizata din 3 layere
Varianta premium de spuma realizata din 3 straturi. Primele 2 straturi proprietati termice si de absorbire a umezelii. Al 3-lea strat este realizat din material plusat pentru o potrivire anatomica perfecta si ermetica.
Spuma ochelari Scott

Insertie de silicon
O fasie de silicon este adaugata in partea mediana pe interiorul strap-ului astfel incat ochelarii raman fixati perfect pe casca sau caciula.
Silicone Line Scott Goggles

Scott Optiview
Lentilele sunt realizate din policarbonat pentru confort si rezistenta mare la impact. Procedeul propriu al Scott de injectare si tratare a lentilelor asigura o lentila corecta optic si fara distorsiuni.
Scott Optiview

NoFog - tratament antiaburire
Toate lentilele Scott sunt special tratate impotriva condensului si cetii.
Scott NoFog - tratament antiaburire

Protectie UV
Toate lentilele Scott create pentru a filtra razele daunatoare de tip UVA si UVB.
Scott - protectie UV

Air Control System
Ventilatia ACS incorporeaza aerisiri speciale in lentile si frame. Rezultatul este un sistem sofisticat de ventilatie ce previne condensul.
Scott Air Control System - No Fog

Sistem facil de schimbare a lentilelor
Sistemul propriu al fabricantului Scott de schimbare a lentilelor utilizeaza un slider mecanic pe o parte a frame-ului prin actionarea caruia, chiar si cu manusi, lentila se poate atasa sau detasa fara efort.
Sistem schimbare lentile Scott

Scott Fit System
Tehnologie ce permite ajustarea partii de jos a frame-ului cu o raza de 4mm in 4 directii prestabilite. Aceasta ajustare ajuta utilizatorul sa obtina potrivirea perfecta cu forma fetei.

Scott Fit Logo

Constructie Skeleton
Este ultima inovatie in materie de ochelari pentru ski si ofera stabilitate cadrului, o pozitionare mereu fixa pentru lentile, confort si maxim de camp vizual.
Scott Skeleton


Rate fara dobanda

Plati online in 3 rate:
  • Card Bun de Plata - BCR
  • Star BT - Banca Transilvania
  • Card de credit - Alpha Bank
  • Card BRD Finance Mastercard

3 rate in magazin :
  • Card Avantaj - Credit Europe Bank