Legaturi snowboard Rome 390 2016 white


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

La SDS suntem de parere ca o buna legatura de snowboard reprezinta o combinatie ehilibrata intre flexibilitatea laterala si responsivitatea pe verticala. Daca flexibilitatea laterala te ajuta progresiv in miscarile placii permitandu-ti executarea trick-urilor preferate si perfectarea stilului, responsivitatea pe verticala este foarte utila pe partea de carving. Cu design-ul Underwrap si baseplate-ul V-Rod Rome 390 iti ofera echilibrul perfect intre cele 2 lumi.

Flex 5


HighBack Rotation HighBack Rotation

Toate legaturile Rome beneficiaza de posibilitatea de a roti zona highback. Chiar si legaturile entry-level au aceasta proprietate ca standard. Astfel utilizatorii pot ajusta highback-ul incat acesta sa ramana aliniat cu placa.

V-ROD BASEPLATES V-ROD BASEPLATES

Flex lateral.Putere de la calcai pana la varf.
Placile de legatura V-rod folosite la legaturi minimalizeaza contactul dintre acestea si placa de snowboard. Motivul este pentru a genera o miscare de balans catre colturile opuse si a oferi flexul necesar in timpul snowboardingului. V-rod pastreaza insa un contact ferm pe lungime de la calcai catre varf pentru a transmite puternic miscarea. Aceasta varianta de placa V-rod pune in valoare si flexul natural al placii de snowboard.

UNDERWRAP TECHNOLOGY UNDERWRAP TECHNOLOGY

Realizata pe 3 nivele de greutate pentru diferite modele de legaturi ale Rome, tehnologia Underwrap sta la baza performantei pe legaturi ca Targa, 390 Boss si Madison. Cu o parghie marita energia este transmisa direct catre marginile placii iar legatura este libera in acelasi timp pentru miscare laterala. Traducerea acestei tehnologii: "flex corect".

CONTOUR ANKLE STRAP CONTOUR 2 ANKLE STRAP

Noua versiune a design-ului 3d Rome SDSpentru un fit confortabil si flex mediu pentru miscarile rafinate in timpul trick-urilor.

OpenForm Toe Strap OpenForm Toe Strap

Este un strap gandit pentru conformitate si greutate redusa, imbracata in material si cu aderenta sporita.

390 Asym Highback 390 Asym Highback

Un highback cu canting integrat pentru aliniere cu piciorul si un flex moderat polivalent.

SUBBASE V-PAD

SUBBASE V-PAD: Functioneaza perfect impreuna cu placile de legatura V-Rod si ofera flex progresiv si absorbtie a socurilor.


Produse din aceeasi categorie

Rate fara dobanda

Plati online in 3 rate:
  • Card Bun de Plata - BCR
  • Star BT - Banca Transilvania
  • Card de credit - Alpha Bank
  • Card BRD Finance Mastercard

3 rate in magazin :
  • Card Avantaj - Credit Europe Bank