Placa snowboard Rome Vinyl 147 cu legaturi Runway bone S


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Pachetul contine:

- Placa snowboard Rome Vinyl 147cm
- Legaturi snowboard Rome Runway 2016 bone S

1. Descriere placa

Placa de snowboard Vinyl a celor de la Rome vine cu o constructie aproape twin gandita pentru boarderitele care doresc o combinatie unica intre o placa tehnica ce raspunde rapid la miscare si una cu flex moale pozitiv pentru stil ceva mai distractiv. Placa are un flex ce te indeamna "joaca" dar iti ofera si suport pe curbele dure.

Iti recomandam acest snowboard daca greutatea ta este intre 32 kg si 54 kg.


STAY POSITIVE CAMBER Este camberul preferat al utilizatorilor ce doresc ca placa lor sa aiba pop fie ca vorbim de pop-ul ce vine imediat dupa saritura pe rampa, de cel de la finalul unui "carve" sau cel necesar pentru un "ollie' puternic. Riderii de al Rome Snowboards prefera acest camber pentru un stil orientat pe sarituri si un camber pozitiv.

HOTRODS - BAMBOO SINGLE BARREL Tehnologia Hotrod reprezinta cheia prin care inginerii de la Rome reusesc sa adauge un pop targetat in functie de stilul placii. Mai intai se construiesc tuburi subtiri din carbon, bambus si sticla, goale pe interior si se insereaza in canale special facute in miezul placii. Se folosesc diferite configuratii pentru nivele diferite de torsiune si pop longitudinal in functie de cerintele riderului: all mountain, park, pow. Incepand cu colectia 2015 inginerii de la Rome utilizeaza bambusul in aceasta tehnologie, un material natural si prietenos cu mediul.
HotRods

Un HotRod plasat pe centrul placii reprezinta solutia perfecta pentru un plus de pop fara rigiditate torsionala.
HotRod 1

Control Core Matrices Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.
POP CORE MATRIX 2 zone de lemn foarte usor sunt combinate cu o structura din lemn de plop si astfel rezulta un miez flexibil si elastic.

Flex-Tuned Laminates Fibre dispuse in sensuri diferite pentru a obtine flexuri diferite! Una din modalitatile prin care cei de la Rome SDS ajusteaza flexul placilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari inseamna mai multa putere iar unghiuri mai mici rezulta ofera un flex mai iertator. Cealalta metoda de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate in anumite zone ale placii.
StraightBiax Carbon Laminate Laminat perfect pentru un pop corespunzator free-style-ului. Fibrele dispuse la 90 de grade ofera o baza flexibila iar carbonul ofera un pop de neegalat.

Bases Viteza este prioritatea numarul unu atunci cand combinam o talpa cu profilul de performanta al unei placi. In afara de viteza, durabilitatea joaca un rol important.
SinterTrue Base Baza are o constructie durabila ce absoarbe puternic ceara utilizata. Este primul nivel de viteza disponibil la o baza sinterizata. Acest model Rome este tot ce vei avea nevoie pentru o zi obisnuita de sesiuni in park-uri amenajate dar si in afara partiei pe zapada proaspata.

2. Descriere legaturi

Usoare si flexibile, legaturile Rome Runway se imbina perfect pe miscarile rider-ului. Rome Runway este perfecta pentru cei ce doresc o legatura simpla si ultra confortabila direct din cutie sau pentru cei ce inteleg importanta customizarilor venind echipata cu tehnologii ca V-Rod, Cant-in-the-Back si Full Highback Rotation.

Flex 3


HighBack Rotation HighBack Rotation

Toate legaturile Rome beneficiaza de posibilitatea de a roti zona highback. Chiar si legaturile entry-level au aceasta proprietate ca standard. Astfel utilizatorii pot ajusta highback-ul incat acesta sa ramana aliniat cu placa.

CANT-IN-THE-BACK CANT-IN-THE-BACK

Sistemul exclusiv Rome de canting a highback-ului permite reglarea acestuia in ainiament cu piciorul pastrand un unghi confortabil. O setare de 3 grade este deja prezenta direct din cutie insa acestea mai pot fi ajustate inca 6 grade pentru cei ce doresc o pozitie mai larga pe placa si au nevoie de canting suplimentar. Sistemul iti permite sa ramai in control pe placa indiferent de pozitia pe care o alegi.

SUBBASE V-PAD

SUBBASE V-PAD: Functioneaza perfect impreuna cu placile de legatura V-Rod si ofera flex progresiv si absorbtie a socurilor.
V-ROD BASEPLATES V-ROD BASEPLATES

Flex lateral. Putere de la calcai pana la varf.
Placile de legatura V-rod folosite la legaturi minimizeaza contactul dintre acestea si placa de snowboard. Motivul este generarea unei miscari de balans catre colturile opuse si oferirea flexului necesar in timpul snowboardingului. V-rod pastreaza insa un contact ferm pe lungime de la calcai catre varf pentru a transmite puternic miscarea. Aceasta varianta de placa V-rod pune in valoare si flexul natural al placii de snowboard.

OPENFLEX ANKLE STRAP OPENFLEX ANKLE STRAP

Strap gandit pentru un stil liber, distractiv si conturat pentru confort.

OpenForm Toe Strap OpenForm Toe Strap

Este un strap gandit pentru potrivire perfecta cu forma boot-ului si greutate redusa, imbracat in material si cu aderenta sporita.

Runway Ultralight Highback Runway Ultralight Highback

Construit cu accent pe greutate redusa acest highback ofera libertate de miscare si flexare.


Rate fara dobanda

Plati online in 3 rate:
  • Card Bun de Plata - BCR
  • Star BT - Banca Transilvania
  • Card de credit - Alpha Bank
  • Card BRD Finance Mastercard

3 rate in magazin :
  • Card Avantaj - Credit Europe Bank