Trotineta AO Scooters Stealth 3 NLE black/purple


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

AO Scooters logo

Descriere
Modelul de trotineta freestyle Stealth 3 NLE de la AO Scooters este un custom setup echipat cu piese de ultima generatie. Piesa de rezistenta, in jurul careia s-a construit aceasta trotineta, este deck-ul Stealth 3 ce vine cu o noua tubulatura forjata, frana si o zona extra, plata, in partea din fata pentru nose blunt-uri perfecte. Regasim de asemenea pe aceasta trotineta de top furca fara filet Sigma, forjata, extrem de usoara si robusta si ghidonul AO Stealth de 60cm latime, 60cm inaltime. Pentru un pachet premium, constructorii AO Scooters au echipat trotineta cu cel mai nou model de clema Raptor, Talon SCS, cu o greutate de doar 150g.
Deck-ul Stealth 3, foarte usor dar si deosebit de rezistent in acelasi timp beneficiaza de suduri in forma de U evitandu-se astfel decuparea materialului, ce ar fi dus la o slabire a rezistentei. Baza marita a partii din fata ofera o parghie suplimentara si creeaza o conexiune solida si robusta cu restul deck-ului.
Frana a fost si ea regandita, fiind acum mai scurta, mai usoara iar ajustarea se poate face cu o singura mana. Cele 2 pozitii ale franei ofera posibilitatea utilizarii rotilor de 110mm dar si a celor de 125mm. Deck-ul este complet plat pentru a utiliza la maxim zona de grind. Marginile rotunjite sunt deosebit de prietenoase pentru glezne si degete.

Specificatii

Tubulatura forjata vertical
Vopsea speciala, in culori vii si mai rezistenta la zgarieturi
Grafica pe burta deck-ului, grip, ghidon si furca
Furca AO Sigma Forged
Headset Titen
Clema Raptor Talon SCS
Ghidon AO Stealth 600mm X 600mm
Roti AO Enzo 2 110mm
Rulmenti Titen Abec9
Frana ajustabila cu sistem de prindere sudat
Greutate deck: 1.5kg