Longboard Never Summer Covert 37"/94cm 2016

1,379 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare gratuita
pentru comenzi de peste 200lei
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program
Data estimata de livrare:

Never Summer logo Made in USA


Descriere :
Entuziastii de freeride/freestyle vor gasi in modelul Covert de la Never Summer placa perfecta. Cu un W solid cu kickere, margini de prindere si decupaje pentru roti (wheel flares) Covert te pune in perfect control.

Specificatii :
Fabricat in USA
Axe Caliber 180
Roti Never Summer 72mm/78A
Lungime: 37 inch
Latime: 10 inch
Ampatament ajustabil: 23 inch-24 inch
Decupaje roti ranforsate cu fibra de sticla
Rocker 1/2 inch
Tehnologie Dual Core
Twin Kick tails
Margini de prindere
Baza turnata 3d
Greutate: 1.8 kg deck only/3.6 kg complete

Tehnologii :
CNC Machined Fiberglass Reinforced Wheel Wells CNC Machined Fiberglass Reinforced Wheel Wells - Decupajele pentru roti sunt presate cu ajutorul CNC cu ghidaj laser pentru a reduce sansele ca roata sa atinga placa si pentru a crea buzunare pentru picioare. Acestea sunt ranforsate cu fibra de sticla pentru rezistenta.
Dual Core Technology Dual Core Technology - 2 miezuri de plop laminate vertical sunt presate impreuna pentru raportul perfect intre greutate si durabilitate.
3-D Molded Base 3-D Molded Base - Stratul de baza si fibra de sticla sunt presate perfect pe conturul si canalele miezului de lemn.
Grab Rails Grab Rails - Zone plasate strategic la marginile placii ce ofera posibilitatea apucarii in momentul slide-urilor si trick-urilor.
Patented Contour Technology Patented Contour Technology - Masina CNC ghidata cu laser realizeaza canale in miezul placii oferind rezistenta structurala si o greutate redusa, marind performanta.
Brand: NEVER SUMMER