SKI

Echipament Schi

In magazinul de schi Skates.ro puteti gasi o gama larga de schiuri, clapari pentru adulti si clapari reglabili pentru copii Roces, bete de schi, manusi, ochelari, casti, huse si genti de ski precum si multe alte accesorii si produse de intretinere Toko. Dintr-o mare varietate de producatori de echipamente de schi am ales brandurile care ne-au impresionat de-a lungul timpului precum Atomic, Tecnica, Blizzard, Armada, Level, Alpina, Pro-Tec, Dye, Toko.

Alegand magazinul de schi Skates.ro veti beneficia de livrare gratuita a comenzii oriunde in tara, in reteaua Fan Curier, daca aceasta depaseste 200lei. In plus, va putem oferi numeroase informatii utile in vederea alegerii echipamentului potrivit, fie ca este vorba de masura corespunzatoare sau de nivelul tehnic. Clientii din Bucuresti pot vedea si proba toate produsele in magazinul nostru.Atomic este o companie de origine austriaca, renumita pe plan mondial pentru fabricarea echipamentelor de schi (schiuri, clapari, legaturi, bete, casti de ski, ochelari etc).

Primele schiuri Atomic au fost realizate in 1955 in regiunea Salzburg de catre doar 4 angajati sub conducerea fondatorului Alois Rohrmoser. Pornind de la o capacitate de productie de numai 40 de perechi de schiuri pe an, Atomic a crescut neintrerupt ajungand sa produca peste 70.000 de perechi la inceputul anilor 1970. In 1981 compania se extinde in Chepelare, Bulgaria devenind astfel primul producator important din vestul Europei care deschide o fabrica intr-o tara din blocul est european.

De-a lungul timpului Atomic si-a extins si imbunatatit punctele de productie si a asimilat cateva branduri din domeniul echipamentelor de schi precum: ESS (producator german de legaturi) si Koflach (producator de clapari). In prezent, Atomic este detinut de Amer Group LTD (Helsinki) si produce aproximativ 600.000 de perechi de schiuri pe an fiind unul dintre cele mai apreciate branduri de profil.

Printre sportivii de top care fac sau au facut parte din echipa Atomic se afla numeroase nume celebre. Olga Pall (medaliata cu aur la jocurile olimpice din Grenoble 1968), Hermann Maier (multiplu medaliat mondial si olimpic), Bode Miller, Mikaela Schiffrin (campioana olimpica la slalom, Sochi 2014), Marcel Hirscher sunt doar cativa dintre atletii celebrii sustinuti de Atomic.