Acest produs nu este disponibil momentan

Set casca si ochelari Alpina Zupo Disney Frozen 2

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Cele mai mici capete au cea mai mare protecție. În colecția Disney, ALPINA a creat modele exclusive de căști de schi pentru copii în seria ZUPO. Frozen II, Cars, Minnie Mouse și eroii Star Wars îi vor însoți pe copii în aventurile lor pe zăpadă sezonul acesta. Căștile cu hardshell pentru copii de la ALPINA sunt și mai atractive datorită carcasei lor robuste și sunt confortabile datorită protecției moi pentru urechi. Pizza, cartofi prajiti, PINEY! Stilul și forma ochelarilor de schi PINEY pentru copii se potrivesc perfect cu ZUPO și garantează o vizibilitate optimă. Tehnologia Hicon îmbunătățește contrastul și face ca denivelările din zăpadă să fie vizibile. Un strat Fogstop previne aburirea lentilei, iar reglarea activă a temperaturii asigură o curent de aer constant. Așadar PINEY sunt exact gogglesii potriviti pentru tinerii skiori.

Specificații

Captuseala igienica, detasabila si lavabila
Catarama usor de manevrat, rezistenta la rasucire, cu catarama automata in mai multe trepte
Carcasa exterioara robusta si rezistenta la impact.
Absorbtie optima a socurilor datorita camerelor mici de aer

Tipul lentilei : S2

Lentila S2

Tehnologii

Ergomatic

Ergomatic

Cataramă acționată de un buton cu sistem de închidere în trepte, ușor de acționat chiar și cu mănușile puse. Mecanismul dispune de blocare automată, împiedicând astfel deschiderea accidentală.
Hi-EPS

Hi-EPS

Carcasa interioară a fiecărei căști ALPINA conține HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb forțele care acționează într-un impact și asigură protecția necesară. Deoarece această tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este păstrat în timp.
Run System Ergo Snow

Run System Ergo Snow

Sistemul Run System Ergo Snow este testat și dovedit, pentru căștile de schi, un sistem flexibil de reglare a capului cu un cadran central. Un mecanism de răsucire permite ca banda pentru cap să fie ajustată mai lejer sau mai strâns. Cadranul mare este dotat cu un amestec antiderapant cu două componente și poate fi operat perfect cu mănuși de schi.
Venting System

Venting System

Gurile de aerisire asigură o climatizare optimă, circulația aerului și previn în mod eficient acumularea de căldură în interiorul căștii.
Y-Clip

Y-Clip

Sistemul de prindere în Y asigură o ajustare cu precizie milimetrică - în câteva secunde.
Produs original - Cod Alpina A9231 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina