Casca Alpina Gems white matt

899 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
55-59cm
Alpina Gems este o adevarata bijuterie freeride: moderna, usoara si rezistenta. O caracteristica deosebita este structura cu gaurele care permit ventilatie excelenta pe o mare parte din suprafata castii. Aceasta va fi utila in timpul unei urcari solicitante sau pe vreme insorita. Desigur, aerisirea activa poate fi actionata si cu mnusi. Pentru protectie suplimentara, Gems are o structura hibrida, care distribuie fortele si presiunea exercitate asupra castii.

Specificatii

Casca usoara din policarbonat si EPS cu carcasa interioara realizata din HI-EPS, margini inferioare realizate folosind tehnologia Inmold
Posibilitate de ajustare a dimensiunii prin intermediul tehnologiei RUN SYSTEM ERGO SNOW, inchidere Ergomatic si sistem Y-Clip
Zona de ventilatie activa Airstream Control, captuseala si urechi detasabile si protectie termica pentru gat realizata din microfleece

Tehnologii

3D Fit

3D Fit

Înălțimea sistemului Run-System în partea din spate a capului poate fi reglată cu ajutorul sistemului 3D-Fit. Casca poate fi adaptată perfect la forma capului printr-un sistem de gradație în cinci puncte.
Airstream Control

Airstream Control

Zonă de ventilare activă unde găurile de aerisre pot fi deschise sau închise cu ajutorul unui mecanism de glisare.
Edge Protect

Edge Protect

Edge Protect este o placă suplimentară din policarbonat care conferă căștilor inmold, o acoperire suplimentara a marginilor de pe partea inferioară a căștii. Aceasta protejează interiorul din Hi-EPS și crește durabilitatea căștii.
Ergomatic

Ergomatic

Cataramă acționată de un buton cu sistem de închidere în trepte, ușor de acționat chiar și cu mănușile puse. Mecanismul dispune de blocare automată, împiedicând astfel deschiderea accidentală.
Hi-EPS

Hi-EPS

Carcasa interioară a fiecărei căști ALPINA conține HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb forțele care acționează într-un impact și asigură protecția necesară. Deoarece această tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este păstrat în timp.
Hybrid Tec

Hybrid Tec

Această tehnologie combină avantajele construcției "inmold" cu cele ale unei construcții "hardshell". Partea inferioară este realizată în stil "inmold" oferind o absorbție bună a șocurilor, iar partea superioară este fabricată cu material HI-EPS ce ajută la absorbția impactului. Un alt avantaj al construcției Hybrid este că oferă mai mult spațiu pentru găurile și canalele de ventilație.
Lavalan®

Lavalan®

Lâna lavalan®, este un material izolator utilizat ca umplutură în căștile de schi ALPINA pentru a oferi un plus de confort. Obținută în mod sustenabil, are atât proprietăți izolatoare, cât și de reglare a temperaturii, este respirabilă și previne formarea mirosurilor neplăcute de transpirație, datorită gestionării naturale a umidității si a funcției de autocurățare a fibrelor de lână.
Run System Ergo Snow

Run System Ergo Snow

Sistemul Run System Ergo Snow este testat și dovedit, pentru căștile de schi, un sistem flexibil de reglare a capului cu un cadran central. Un mecanism de răsucire permite ca banda pentru cap să fie ajustată mai lejer sau mai strâns. Cadranul mare este dotat cu un amestec antiderapant cu două componente și poate fi operat perfect cu mănuși de schi.
Y-Clip

Y-Clip

Sistemul de prindere în Y asigură o ajustare cu precizie milimetrică - în câteva secunde.
Produs original - Cod Alpina A9235210 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina

Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie

Casca Oakley Mod 5 MIPS WhiteCasca Oakley Mod 5 MIPS White1,299 lei -25%969 lei
Casca Alpina Parsena black mattCasca Alpina Parsena black matt739 lei -20%589 lei
Casca Alpina Maroi black mattCasca Alpina Maroi black matt699 lei -20%559 lei
Casca Alpina JUMP 2.0 QV black mattCasca Alpina JUMP 2.0 QV black matt1,499 lei -20%1,199 lei