TROTINETE

Tipuri de trotinete

În prezent există mai multe tipuri de trotinete, cu caracteristici diferite, construite pentru diferite tipuri de utilizare. Poate cea mai cunoscută segmentare a trotinetelor este cea legată de tipul de alimentare, anume: trotinete electrice și trotinete clasice, fără baterie. La Skates.ro nu comercializăm trotinete electrice, ci trotinete clasice pentru copii și pentru adulți, de la cele mai renumite brand-uri de profil din lume. În funcție de utilizator și destinație, trotinetele fără acumulator pot fi împărțite în: trotinete freestyle, trotinete urbane și trotinete pentru copii.

Trotinete freestyle

Trotinetele freestyle sunt folosite în general în skatepark-uri, fiind gândite pentru utilizare agresivă și o gamă largă de trick-uri și cascadorii. În ceea ce privește construcția, acestea nu se pliază iar înălțimea ghidonului nu poate fi ajustată. Trotinetele freestyle sunt mai grele în comparație cu cele urbane și au desigur roți mai mici, fiind mai potrivite pentru rampe decât pentru plimbare.

Trotinete urbane

Trotinetele urbane sunt perfecte pentru plimbări prin oraș, fiind un mijloc de transport distractiv și ecologic. Roțile mari ajută la parcurgerea distanțelor iar greutatea redusă și mecanismele de pliere fac depozitarea pe timp de iarnă foarte facilă. Selecția noastră de trotinete de oraș cuprinde trotinete pentru copii și trotinete pentru adulți de cea mai bună calitate.


Magazinul de trotinete Skates.ro oferă o gamă largă de trotinete freestyle, trotinete urbane și piese de schimb de cea mai bună calitate. Toate produsele se află în stoc în magazinul Skates.ro din București. Livrare rapidă prin curier oriunde în țară.


Rulmenti Trotineta Tilt Better
Rulmenti Trotineta Tilt Better 75 lei -13%65 lei