Disponibilitate
Brand
Pret
marime
accesorii

PANTOFI CU ROTI

Heelys Classic Black/GreyHeelys Classic Black/Grey369 lei -24%279 lei
Heelys Classic Pink/MultiHeelys Classic Pink/Multi349 lei -14%299 lei
Heelys Classic Red/BlackHeelys Classic Red/Black349 lei -14%299 lei
Produsele 1 - 48 (din 105 produse)
 1  2  3   

Pantofi cu roți

Pantofii cu roți, denumiți și adidași cu role sau roller shoes, au apărut din dorința de a putea îmbina în orice moment mersul pe jos cu mersul pe role. Pentru a obține efectul dorit una sau mai multe roți detașabile sunt incorporate în talpa fiecărui pantof cu role, în zona călcâiului. Trecerea de la mers la mers pe role se face prin mutarea greutății de pe vârfuri pe călcâie și invers pentru a reveni.

Heelys

Heelys este primul și cel mai mare producător de pantofi cu roți din lume, cu o gamă foarte largă de modele, atât cu o roată, cât și cu 2 roți (ideale pentru cei mai mici utilizatori). O pereche de Heelys înseamnă distracție la fiecare pas! Suntem mândri sa reprezentăm brandul Heelys în Romania.

Breezy Rollers

Breezy Rollers au apărut relativ recent, ca răspuns la cererea ridicată a publicului de pantofi cu roți pentru copii și adulți. Principalul avantaj al unei perechi de Breezy este că roțile se pot monta și scoate fără unelte speciale. În plus, design-ul modern și gama largă de măsuri fac Breezy Rollers o alergere excelentă pentru oricine dorește o pereche frumoasă și calitativă de adidași cu role.