SNOWBOARD

Echipament snowboard

Magazinul de snowboard Skates.ro ofera o gama completa de echipamente de snowboard. Indiferent daca ai nevoie de o placa de snowboard, de o pereche de boots, de legaturi de snow, de accesorii sau de produse de intretinere, Skates.ro este locul potrivit. Gama noastra de snowboard curpinde produse de cea mai buna calitate de la brand-uri de renume international precum Rome SDS, Oakley, Level Gloves, Alpina, Scott si altii.

Rome SDS (Snowboard Design Syndicate) s-a nascut in 2001 in Waterbury, Vermont. Fondatorii, Josh Reid si Paul Maravetz, 2 snowboarderi pasionati, si-au dorit sa iasa din tiparele industriei si sa realizeze un brand de inalta calitate.
Compania s-a remarcat datorita atentiei si pasiunii pe care o acorda comunitatii de snowboard precum si prin faptul ca toate produsele Rome SDS isi propun sa reflecte spiritul liber si inovator atat de carecteristic acestui sport.
Rome produce peste 40 de modele de placi de snowboard, legaturi si boots dar si o gama generoasa de softgoods (imbracaminte, manusi, underwear, huse etc). Modele precum Agent si Artifact sunt deosebit de apreciate in lumea snowboardingului, fiind consacrate pe piata datorita calitatilor tehnice, a constructiei durabile si a graficii deosebite.


Xion Protective Gear D3O Shorts
Xion Protective Gear D3O Shorts 569 lei -19%459 lei
Xion Protective Gear D3O Kneepads
Xion Protective Gear D3O Kneepads 429 lei -21%339 lei