Brand
Pret
diametru roata
inaltime trotineta
latime deck
tip compresie

Trotinete Freestyle

Trotineta Slamm Assault 6 GoldTrotineta Slamm Assault 6 Gold889 lei -28%639 lei
Trotineta Blunt Colt S4 GreenTrotineta Blunt Colt S4 Green839 lei -10%759 lei
Trotineta MGP MGX P1 Pro Black/RedTrotineta MGP MGX P1 Pro Black/Red1,129 lei -20%899 lei
Trotineta Ethic DTC Erawan BrushedTrotineta Ethic DTC Erawan Brushed1,089 lei -17%899 lei
Trotineta Blunt Colt S4 TealTrotineta Blunt Colt S4 Teal839 lei -10%759 lei
Trotineta MGP Origin Team TurquoiseTrotineta MGP Origin Team Turquoise1,239 lei -13%1,079 lei
Trotineta Slamm Sentinel 4 GoldTrotineta Slamm Sentinel 4 Gold989 lei -19%799 lei
Trotineta MGP Origin Team OrangeTrotineta MGP Origin Team Orange1,239 lei -13%1,079 lei
Trotineta Slamm Strobe 4 LaserTrotineta Slamm Strobe 4 Laser1,089 lei -26%809 lei
Trotineta Slamm Strobe 4 SurgeTrotineta Slamm Strobe 4 Surge1,089 lei -26%809 lei
Trotineta Bestial Wolf Rocky R12 MintTrotineta Bestial Wolf Rocky R12 Mint1,369 lei -20%1,089 lei
Trotineta Blunt Prodigy S8 DuskTrotineta Blunt Prodigy S8 Dusk1,089 lei -13%949 lei
Trotineta MGP MGX T1 Team GoldTrotineta MGP MGX T1 Team Gold1,439 lei -20%1,149 lei
Trotineta Blunt Prodigy S8 RetroTrotineta Blunt Prodigy S8 Retro1,089 lei -13%949 lei
Produsele 1 - 48 (din 113 produse)
 1  2  3   

Ce este o trotinet─â freestyle?

O trotinet─â freestyle, ╚Ťin├ónd cont c─â vorbim despre un sport extrem, este g├óndit─â pentru utilizare agresiv─â ╚Öi o gam─â larg─â de trick-uri ╚Öi cascadorii.
├Än ceea ce prive╚Öte construc╚Ťia, trotinetele freestyle nu se pliaz─â iar ├«n─âl╚Ťimea ghidonului nu poate fi ajustat─â. ╚Üin├ónd cont de tipul de ├«ntrebuin╚Ťare trotinetele freestyle sunt ├«n general mai grele ├«n compara╚Ťie cu cele urbane. Vestea bun─â este c─â datorit─â ritmului sus╚Ťinut ├«n care apar noi tehnologii, trotinetele freestyle devin din ce ├«n ce mai u╚Öoare. Greutatea medie a acestei game este de 4.5kg iar ├«n cazul anumitor modele aceasta poate sc─âdea p├ón─â ├«n jurul a 3.5kg.
Trotinetele freestyle pot fi upgradate dar înainte de a face acest lucru se recomandă consultarea personalului specializat pentru a fi siguri de compatibilitatea pieselor.

Cum aleg trotineta freestyle potrivit─â pentru mine?

Pentru a alege din gama larg─â de trotinete de pe pia╚Ťa te po╚Ťi orienta dupa urm─âtoarele criterii:
Buget: nu este necesar s─â te orientezi c─âtre cea mai scump─â trotinet─â ├«n condi╚Ťiile ├«n care e╚Öti ├«ncepator. Totu╚Öi, calitatea se reflecta ├«n mare m─âsur─â ├«n pre╚Ť. Cu c├ót o trotinet─â este mai scump─â cu at├ót ╚Öansele de a ob╚Ťine un produs mai bine lucrat sunt mai mari.
Nivel: toate trotinetele freestyle sunt potrivite pentru ├«ncepatori, dar riderii mai experimenta╚Ťi pot opta pentru trotinete mai sus ├«n gama deoarece vor fi mai rezistente ╚Öi vor avea o durat─â mai mare de via╚Ť─â.
Ghidon: este foarte important ca dimensiunile ghidonului s─â corespund─â ├«n─âl╚Ťimii rider-ului. Este indicat ca ghidonul s─â ajung─â ├«n zona taliei. Totu╚Öi, pentru riderii cu experien╚Ť─â, dimensiunile ghidonului sunt mai degrab─â alese ├«n func╚Ťie de stil. Pentru recomand─âri ├«n alegerea unei trotinete freestyle po╚Ťi contacta echipa Skates.ro sau po╚Ťi utiliza filtrul "├«naltime trotinete" din pagina de trotinete freestyle a magazinului nostru online.
Deck: ca ╚Öi ├«n cazul ghidonului, deck-urile au diferite dimensiuni. Deck-urile mai late sunt potrivite pentru street iar cele mai ├«nguste sunt orientate c─âtre skatepark. Binein╚Ťeles, pentru un rider cu o m─âsura mai mare la ├«nc─âl╚Ť─âminte, recomandarea este s─â mearg─â pe un deck mai mare, chiar dac─â ├«ntrebuin╚Ťarea va fi skatepark.

├Äntre╚Ťinerea unei trotinete freestyle

Fiind vorba despre un sport extrem se impune verificarea trotinetei ├«nainte de fiecare utilizare. La apari╚Ťia oric─ârui zgomot metalic sau a unui joc ├«n ghidon este obligatorie verificarea ╚Öuruburilor de ro╚Ťi, a clemei ╚Öi a sistemului de compresie. Folosirea trotinetei f─âr─â o inspec╚Ťie prealabil─â a pieselor poate duce la ruperea furcii sau a ghidonului ├«n momentul aterizarii unui trick sau, mai grav, la accidentari serioase ale utilizatorului.

Reguli de siguran╚Ť─â la utilizarea unei trotinete freestyle

Pe l├óng─â inspec╚Ťia periodic─â a trotinetei este deosebit de important ca utilizatorul s─â poarte echipament de protec╚Ťie adecvat: casc─â, genunchiere ╚Öi cotiere. In oferta magazinului Skates.ro ve╚Ťi g─âsi o gam─â larg─â de protec╚Ťii pentru sporturi extreme, fabricate de producatori cu tradi╚Ťie ca Triple 8 ╚Öi Pro-Tec.

Garan╚Ťia trotinetelor freestyle

├Än cazul trotinetelor freestyle garan╚Ťia oferit─â de c─âtre produc─âtori este de 90 de zile de la data achizi╚Ťiei produsului, pentru deck, ghidon, furc─â, clem─â, ro╚Ťi ╚Öi fr├ón─â. Garan╚Ťia acordat─â pe piesele considerate consumabile (rulmen╚Ťi, man╚Öoane, griptape) este de 30 zile, de la data cump─âr─ârii produsului, cu condi╚Ťia respect─ârii instruc╚Ťiunilor de utilizare recomandate de produc─âtor.
Uzura ro╚Ťilor ├«ntr-un termen scurt datorat─â utiliz─ârii intense nu face obiectul garan╚Ťiei. Dejantarea ro╚Ťilor, aparut─â ├«n termenul de 90 de zile de la data achizi╚Ťionarii produsului face obiectul garan╚Ťiei.
Defectele aparute la rulmenti datorate expunerii acestora la umezeala nu fac obiectul garantiei.

Alege-╚Ťi trotineta preferat─â de la MGP, BLunt, AO, Chilli sau Slamm ╚Öi descoper─â unul dintre cele mai tari sporturi urbane!