Casca Alpina Ximo White Hearts Gloss

199 lei 169 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
47-51cm
Casca Alpina Ximo oferă cea mai bună protecție pentru cei mici. De asemenea, modelul oferă o multitudine de soluții detaliate, toate orientate spre un singur scop: siguranță și confort maxim. Prin intermediul sistemului de reglare Run System Classic Slide se poate obține un fit perfect, iar greutatea redusă este datorată producției imold, în care carcasa superioară este conectată termic cu Hi-EPS. În plus, marginile sunt finisate cu învelișul Edge Protect din policarbonat. Liner-ul interior este detașabil și poate fi spălat la mașină, iar gurile de aerisire sunt poziționate strategic pentru a ține razele soarelui departe de cap, asigurând în același timp o ventilație excelentă. Datorită sistemului Multi-Fit Light integrat în zona din spatele căștii și a zonelor reflectorizante, Alpina Ximo oferă vizibilitate foarte bună în trafic.

Tehnologii

Hi-Eps

Hi Eps

Căștile Alpina au structură interioară realizată din HI-EPS(highly expanded polystyrene). Acest material este format din "camere" de mărime microscopică pline cu aer cu rolul de a absorbi forța impactului. Hi-Eps-ul oferă protecția optimă permițând în același timp crearea unei căști mai puțin voluminoase.
Inmold Tec

Inmold Tec

Prin acest proces carcasa exterioară din polycarbonat este încălzită la temperaturi foarte mari și aplicată peste structura EPS.
Edge Protect

Edge Protect

Prin acest proces carcasa exterioară din polycarbonat este încălzită la temperaturi foarte mari și aplicată peste structura EPS.
Ceramic Shell

Ceramic Shell

Carcasa de polycarbonat rezistentă la impact și zgârieturi este prezentă pe toate căștile inmold ale Alpina.
Run System Classic Slide

Run System Classic Slide

Circumferința capului în cazul copiilor variază cu mult mai mult decât în cazul adulților. Acest sistem oferă o potrivire customizată pentru nevoile celor mici.
AirFlow Vents

AirFlow Vents

Dezvoltatorii Alpina dedică foarte mult timp și energie pentru îmbunătățirea continuă a ventilațiilor dispuse pe căști. Astfel, căștile Alpina au unele dintre cele mai bine gândite sisteme de ventilație, oferind necesarul de răcoare în zilele călduroase.

Produs original - Cod Alpina A9711011 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina

Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie