Acest produs nu este disponibil momentan

Longboard Landyachtz Tony Danza 40 Watercolor

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Este momentul să îți pui piesa preferată și să faci cunoștință cu partenerul de dans: LandYachtz Tony Danza. Cu o construcție unică din arțar, epoxy deck-ul este surprinzător de ușor și rezistent. Forma simetrică și conturul perfect sunt doar două dintre caracteristicile care te vor ajuta să progresezi, chiar dacă ai 2 picioare stângi.

Specificații

Lungime deck: 101.34cm
Lățime deck: 21.59cm
Deck: arțar canadian
Concave: Mediu
Flex: mare
Profil: medium concave
Kicktail: da
Axe: Bear Grizzly Gen 6
Roți: Easy Hawgs cu diametru 63mm și duritate 78A
Rulmenți: Bear Spaceball 8mm
Flex 8

Tehnologii

Flex
Există câțiva factori care afectează flexul, cum ar fi grosimea deck-ului, ampatamentul și cantitatea de forță aplicată pe deck. Landyachtz a construit o mașînă în house și au testat întreaga lor gamă de plăci aplicând aceeași forță pe toate plăcile măsurand flexul fiecărui deck în parte. Acest lucru a ajutat producătorul să obțină un flex liniar și precis pentru întreaga gamă de produse! Este important să înțelegeți flexul atunci când alegeți o placă. Deck-urile pentru downhill/freeride vor avea mai puțin flex, deoarece aveți nevoie de o platformă rigidă pe care să stați atunci când inițiați slide-uri sau prindeți un viraj în viteză. Deck-urile pentru carving vor avea mai mult flex, oferindu-ți capacitatea de a te pompa în viraje sau de a face carving cu ușurință.

Grizzly Gen 6
Reproiectate de la zero și încorporând tehnologia îmbunătățită în axele noastre de Downhill și Freeride, Gen 6 Grizzlies sunt cele mai performante axe de pe piață în prezent. Rezistența în timp și geometria extrem de bine rafinată a direcției sunt doar vârful icebergului.

100% Canadian Maple
Realizat din cele mai bune fibre găsite în Canada de est, arțarul canadian este deosebit de rezistent și totodată cel mai bun lemn din lume pentru construcția plăcilor.

Kicktail
Kicktail-ul îți permite să faci ollie-uri și, prin urmare, ai o placă mai manevrabilă.

Low Cave
Forma low concave asigură o plimbare mai stabilă și controlul de care ai nevoie.

Wheel Wells
Decupajele pentru roți reduc riscul de "wheel bite", prin mărirea distanței dintre deck și roată. Indiferent de procedura de obținere, decupajele pentru roți permit fie montarea unor roți mai mari, fie axe foarte "loose".

Symmetrical
În general utilizată pentru plăcile specializate de freeride și downhill, această formă simetrică permite rider-ului să se dea fie regular, fie switch fără a-și schimba stance-ul pe placă.