Acest produs nu este disponibil momentan

Manusi Level Bliss Gems Girl pattern

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Level Bliss Gems Girl este un model cool si modern cu un design slim, excelent pentru utilizatorii care doresc un plus de stil de la o pereche de manusi. La interior tehnologia "Thinsulate" compusa din micro-fibre subtiri, impreuna cu materialul "Level Loft Premium" ofera caldura si confort sporit. Impermeabilitatea este asigurata de membrana "Membra Therm Plus", iar prinderea ajustabila este din piele cu catarama pe incheietura. Clasificarea "ThermoPlus 4000" recomanda folosirea acestor manusi la temperatura minima de -22C.

Specificatii

Constructie din material sintetic impermeabil
Materiale tratate pentru impermeabilitate
Tehnologii Level Loft si Hydrofill
Manseta ingusta
Inchidere ajustabila


Tehnologii :
Thermo+ 4000

Tehnologia certificata "ThermoPlus" garanteaza izolatie termica de inalta calitate in cele mai grele conditii meteo intalnite pe partie. Level a creat un instrument ce testeaza in conditii extreme manusile, rezultatele fiind colectate intr-un index de eficienta in raport cu valorile termice ale fiecarui model. Thermo+ 2000 este garantat pentru temperaturi de pana la -22 grade Celsius.
Membra-Therm Plus

Membrana ce se gaseste intre stratul exterior si captuseala manusii formeaza o bariera impermeabila ce optimizeaza caldura, confortul si pastreaza mainile uscate.


Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level
Produs original - Cod Level 8195-LG-56 - Skates.ro este magazin autorizat Level