Manusi Level Butterfly Mitt Black

649 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
6
XXS
6.5
XS
7
S
7.5
SM
Butterfly Mitt este unul dintre cele mai apreciate modele de mănuși de snowboard cu protecție de pe piață. Similar cu modelul bărbătesc Fly dar creat special pentru femei, Butterfly se remarcă datorită calității materialelor și datorită utilizării tehnologiilor patentate Level Gloves.

Specificații

Fit: relaxat
Construcție: material sintetic impermeabil și întărituri din Kevlar în palmă și pe vârfurile degetelor
Indice termic: 3000 - călduroase
Impermeabilitate: complet impermeabile datorită membranei Membra-Therm Plus
Caracteristici: protecții Biomex, manșete lungi, șnururi de siguranță (storm leash), mănusi interioare detașabile din fleece, sistem de ventilație, zonă specială pentru ștergerea ochelarilor

Tehnologii

Level ThermoPlus 3000

ThermoPlus 3000

Tehnologia certificată ThermoPlus garantează izolație termică de înaltă calitate, în cele mai dure condiții meteo. Level a creat un instrument ce testează în condiții extreme mănușile, rezultatele fiind colectate într-un index de eficiență în raport cu valorile termice ale fiecărui model. ThermoPlus 3000 este garantat pentru temperaturi de până la -15 grade Celsius.
Level Membra-Therm Plus

Membra-Therm Plus

Membrana dintre exterior și căptușeală acționează ca o barieră impermeabilă, super respirabilă, ce optimizează căldura, confortul și păstrează mâinile uscate.
Manușă interioară detașabilă

Manuși interioare detașabile

Manușile interioare, denumite și linere, sunt mai groase către încheieturi și mai subțiri în palme pentru a păstra precizia. Acestea se fixează cu arici și pot fi scoase cu ușurință și spălate.
Ventilație mănuși

Ventilație

Sistemul de ventilație poziționat pe mănuși permite circulația aerului și eliminarea umezelii. Astfel mănușile se usucă mai repede și nu vei avea niciodată mâinile ude.
Protecții Biomex

Biomex© special pentru femei

Cu formă ergonomică și design special realizat pentru femei, protecțiile pentru încheieturi Biomex previn fracturile, putând fi purtate cu sau fără mănuși interioare.

Alege-ți măsura potrivită

Tabel masuri manusi Level
Tabel masuri manusi Level

Produs original - Cod Level 1041-WM-01 - Skates.ro este magazin autorizat Level

Brand: LEVEL

Produse din aceeasi categorie