Placa Snowboard Never Summer West Bound Split 2021

4,849 lei 1,699 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
157
155

Pentru a te bucura de West, trebuie să-l explorezi. Galopează până pe vârf și bucură-te de tura sălbatică la vale. Dă ture în backcountry în cel mai adânc powder. Taper-ul fin și profilul Fusion Rocker Camber vor face să te simți ca și când ai pluti pe nori. Până când nu te mai simți. Dar chiar și atunci vei simți că totuși, plutești pe nori. Ieși și vezi ce are West-ul să-ți ofere!


Recluse Web Carbon Layup

Carbonul este poziționat strategic către extremități pentru a rigidiza placa astfel încât să ofere un grip mai bun și stabilitate. Această modalitate de dispunere a carbonului păstrează flexul natural al plăcii în forma inițială pentru o perioadă mai lungă de timp și oferă o arcuire mai puternică atât la inițierea, cât și la ieșirea din viraje.

Fusion Rocker Camber

În partea din spate avem profilul Ripsaw Rocker Camber care oferă maxim de aderență, elasticitate și pop, iar în zona din față a plăcii avem Original Rocker Camber pentru flotabilitate în powder. Fusion Rocker Camber aduce astfel ce este mai bun din cele 2 lumi, oferind un profil complet și polivalent.

STS Pretensioned Fiberglass

Fibră de sticlă pre-întărită și pre-tensionată cu fâșii de elastomer dispuse la 90 de grade. Astfel se obține o rezistență de neegalat, aderență pe canturi și performanță.

Bi-Lite Fiberglass

Această tehnologie împrumută multe dintre calitățile STS Pretensioned Fiberglass, având în compoziție materiale deosebit de ușoare. Se obține astfel performanța freestyle sau freeride, după caz, fără a sacrifica durabilitatea.

NS Superlight Wood Core

Cu o combinație unică de tipuri de lemn, Never Summer a creat unul dintre cele mai ușoare "core-uri" de pe piață. Acesta este prelucrat la milimetru prin intermediul CNC, obținându-se astfel un flex customizat.

RDS 2 Damping System

Acest sistem foarte ușor utilizează 3 straturi laminate mai înguste ce oferă raportul otpim între absorbție a vibrațiilor și stabilitate, pentru echilibrul perfect între stabilitatea necesară în freeride și manevrabilitatea necesară în freestyle.

Elastomeric Underfoot Stabilizers

Poziționate sub legături, aceste inserții oferă o foarte bună absorbție a vibrațiilor și măresc stabilitatea la viteze mari, reducând în același timp presiunea pusă pe picioare.

Sintered P-Tex Sidewalls

Never Summer este primul constructor care a folosit acest material pentru lateralele plăcilor. Spre deosebire de marginile convenționale din ABS care au tendință de a crapă la temperaturi foarte scăzute, P-Tex-ul își menține integritatea structurală indiferent de temperatura la care este expus.

Durasurf XT Sintered 5501 Base

Cei de la Crown Plastics au dezvoltat o bază sinterizată deosebit de rapidă și rezistentă, special pentru plăcile Never Summer din gama high end. La această talpă a fost adăugat în proporția optimă grafit, rezultând una dintre cele mai rapide baze de pe piață.

P-Tex Tip/Tail Protection

P-Tex-ul este un material molecular mai moale care nu doar sigilează și protejează miezul plăcii, ci și absoarbe șocurile rezultate în urma vibrațiilor sau impacturilor.


Brand: NEVER SUMMER

Produse din aceeasi categorie