Schiuri Rossignol Hero Elite MT TI + legaturi NX 12 K GW Black Hot Red 23/24

4,099 lei 3,279 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
175cm
Rossignol Hero Elite Multi-Turn TI este un schi accesibil, dar solid, inspirat din slalom. Tehnologia Line Control Technology (LCT), dovedita in curse, completeaza o latime a taliei de 74 mm si o linie laterala versatila multi-turn pentru rapiditate, precizie si putere optimizate. LCT elimina contra-flex-ul pentru a oferi stabilitate maxima si traiectorie optimizata pentru un control total.

Dimensiuni Rossignol Hero Elite MT TI

Dimensiune schi (cm) 159 167 175
Greutate (grame) 1750 1800 1900
Raza (metri) 13 14 15
Side Cut vârf (mm) 124 124 124
Side Cut talie (mm) 74 74 74
Side Cut coadă (mm) 109 109 109

Tehnologii schiuri

V-Carbon Alloy Matrix
LCT Technology
PEFC Poplar Wood Core
Titanal Beam
Rectangular Full Sidewall
Piste Rocker
Oversized Sidecut
Mini CAP
Hardtop Premium

V-Carbon Alloy Matrix

Forma de "V" a noului strat V-Carbon Alloy Matrix ofera un echilibru perfect al flexului pentru a pastra linia corecta in conditii dificile. Fibra CAM asigura putere, absorbtia vibratiilor si aderenta la margini, in timp ce canelura de pe toata lungimea foii asigura un flex longitudinal mai rigid. Fibra de stantare genereaza un fenomen de anizotropie mecanica.

LCT Technology

O evolutie a inovatiei din Cupa Mondiala de curse, noua constructie LCT patentata de Rossignol exploateaza puterea si energia pura, oferind stabilitate fluida in toate conditiile. Dispunand de o "sina de putere" centrala integrata de la varf la coada, LCT elimina contra-flex-ul schiului pentru a asigura o stabilitate constanta si un control dinamic al liniei tale.

PEFC Poplar Wood Core

Miezul din lemn de plop PEFC asigura un bun echilibru intre umezeala, elasticitate si reducere de greutate.

Titanal Beam

Titanal Beam sporeste puterea sub picior pentru o aderenta sporita la muchie, rebound si energie pe toata lungimea schiului.

Rectangular Full Sidewall

Constructia Rectangular Sidewall prezinta o stratificare orizontala a materialelor de baza (lemn, fibra de sticla, metal etc.) combinata cu pereti laterali verticali pe toata lungimea pentru a oferi o aderenta optimizata a marginilor, precizie, echilibru si putere.

Piste Rocker

Proiectat pentru precizie pe traseu, profilul On Trail Rocker prezinta camber traditional pe 95% din lungimea schiului pentru putere exploziva, viteza si aderenta la muchie, cu o ridicare subtila a varfului (5%) pentru o initiere si un control mai usor al virajelor.

Oversized Sidecut

Combinand sidecuturile adanci pentru carving cu latimi de talie mai largi si moderne, Oversized Sidecut-ul ofera precizie puternica in carving si aderenta la muchie, cu stabilitate si control sporite.

Mini CAP

Constructia MiniCAP prezinta o mica tesitura de-a lungul intregii fete de sus pentru o durabilitate sporita.

Hardtop Premium

Premium Hardtop ofera durabilitate fara compromisuri si bogatie grafica pentru a proteja si prelungi durata de viata a schiurilor.

Brand: ROSSIGNOL

Produse din aceeasi categorie