Casca Alpina Pizi Black-Green Camo Matt

399 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
46-51cm
51-55cm
Toate începuturile sunt dificile, acest lucru fiind valabil mai ales pentru ski și snowboarding. Modelul PIZI a fost dezvoltat pentru a face cât mai ușoară inițierea copiilor în lumea zăpezii. Casca Inmold este foarte ușoară, robustă și oferă protecție optimă, fiind de asemenea, confortabilă și bine ventilată. Construcția stabilă din jurul urechilor oferă protecție suplimentară. Așadar, fie că este vorba de săniuș, de primul lor curs de schi sau de o bătaie cu bulgări de zăpadă, cu PIZI zâmbetele copiilor sunt garantate.

Specificații

Interior detasabil
Pernute detasabile pentru urechi
Incalzitor de gat integrat
Absorbtie optima a socurilor datorita camerelor de aer microscopice
Greutate redusa

Tehnologii

Ceramic Shell

Ceramic Shell

Acest strat protector din policarbonat, rezistent la impact și zgârieturi este montat pe fiecare cască Alpina ce utilizează tehnologia Inmold. Materialul utlizat conține stabilizatori UV și este anti-static.
Ergomatic

Ergomatic

Cataramă acționată de un buton cu sistem de închidere în trepte, ușor de acționat chiar și cu mănușile puse. Mecanismul dispune de blocare automată, împiedicând astfel deschiderea accidentală.
Hi-EPS

Hi-EPS

Carcasa interioară a fiecărei căști ALPINA conține HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb forțele care acționează într-un impact și asigură protecția necesară. Deoarece această tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este păstrat în timp.
Inmold

Inmold

În procesul de producție în matriță, stratul superior din policarbonat este lipit termic de stratul interioară din Hi-EPS a corpului căștii sub presiune și căldură.
Run System Ergo Snow

Run System Ergo Snow

Sistemul Run System Ergo Snow este testat și dovedit, pentru căștile de schi, un sistem flexibil de reglare a capului cu un cadran central. Un mecanism de răsucire permite ca banda pentru cap să fie ajustată mai lejer sau mai strâns. Cadranul mare este dotat cu un amestec antiderapant cu două componente și poate fi operat perfect cu mănuși de schi.
Y-Clip

Y-Clip

Sistemul de prindere în Y asigură o ajustare cu precizie milimetrică - în câteva secunde.

Produs original - Cod Alpina A9246131 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie