Casca Atomic Savor Visor JR Black

899 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
48-52cm
Casca cu viziera Atomic Savor JR este construita in jurul tehnologiei Holo Core pentru maxim de protectie, tehnologia Live Fit face ca aceasta casca sa se potriveasca perfect pe capul utilizatorului. De asemenea, vizorul se poate regla astfel incat sa permita utilizarea impreuna cu ochelarii de vedere, iar lentila concureaza cu succes cu ochelarii de top.

Specificatii

Adjustable Visor Setting
Active Aircon Venting
Holo Core
Live Fit
Sistem 360 Fit
Visor ID Lens
Strat anti-ceata
ABS Hard Shell
Lentila S2 potrivita pentru vreme mixta

Tehnologii Casca

Holo Core

Holo-Core


Este un miez usor, prevazut cu gauri pentru ventilatie. Constructie unica in forma de cofrag creeaza zone speciale pentru absorbtia socurilor. Datorita acestui tip de constructie se obtine o greutate redusa, o buna ventilatie si o protectie la impact cu 30% mai mare decat standardele impuse in industria castilor de protectie.
Live Fit + 360 Fit System

Live Fit + 360 Fit System

Live Fit Pentru o potrivire perfecta si personalizata, casca este captusita cu spuma ce se muleaza perfect pe forma capului.
360 Fit System Pentru un confort 100% personalizat, acest sistem permite ajustarea castii astfel incat aceasta sa se potriveasca cu acuratete formei capului, nu doar marimii acestuia.

Adjustable Visor Setting

Adjustable Visor Setting


Posibilitatea de reglare a vizierei astfel incat sa permita utilizarea impreuna cu ochelarii de vedere.

Aircon Venting

Aircon este una din cele mai avansate tehnologii de ventilatie dezvoltata de catre Atomic. Holo Core ofera numeroase canale late, pozitionate in toate straturile din constructia castii, iar ventilatiile active deplaseaza aerul cald de la interior catre exterior.

Tehnologii Lentila

Flash Lens Technology

Strat cu efect de oglindire, de inalta calitate, care creste protectia impotriva stralucirii si reduce oboseala ochilor.

Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie