Incaltaminte Nike SB Dunk High Pro QS X Faust Black/Metallic Gold

669 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
40.5
255mm
41
260mm
42
265mm
42.5
270mm
44
280mm
44.5
285mm
45.5
295mm

Produsul se poate comanda numai cu plata online cu cardul, o singură pereche pentru fiecare client. Comenzile și plățile pentru mai multe perechi vor fi anulate.


Modelul Nike SB Dunk High PRO QS are multe caracteristici ce își găsesc rădăcinile în străzile New York-ului. Încălțămintea sărbătorește cea de-a 20-a aniversare Nike SB cu un design creat de artistul de graffiti FAUST din New York. Combinând pielea premium cu substraturi din piele întoarsă și o căptușeală netedă din satin, designul asimetric împinge limitele din panteonul SB.
Îmbinând cultura skate cu moda actuală, partea superioară complet neagră este completată de note regale de auriu, aducând un omagiu garderobei clasice din New York (și motivului comun FAUST). Mesajele scrise în broderie Metallic Gold pot fi observate pe întregul pantof. "Sure Faust" îl omagiază pe partenerul și cel mai bun prieten al artistului de graffiti, Sure, care a decedat în 2010 în timp ce își servea țara în Afganistan. "All That Matters" aduce un omagiu echipei lui FAUST, invitându-te să transformi străzile cu propria ta poveste.

FAUST a început să facă graffiti și să colecționeze Nike în adolescență. Acum, renumite, lucrările sale caligrafice au strâns un public numeros, primind aprecieri din partea industriei de design și fiind expuse în muzee și galerii din întreaga lume. Calitățile formale ale picturilor murale ale lui FAUST explorează scala și amplasarea, provocând percepția privitorului asupra graffiti-ului. El încorporează un limbaj emoționant, specific locului, pentru a provoca un discurs public și pentru a se conecta cu comunitatea, acasă și în străinătate, transformând astfel "vandalismul" în opere de artă.

Produs original - Cod Nike SB DH7755-001 - Skates.ro este magazin autorizat Nike SB


Brand: NIKE SB

Produse din aceeasi categorie