Patine Fila Primo Ice lady Black/Grey/Mangenta W21

549 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
37
230mm
37.5
235mm
39
250mm
40
255mm
40.5
260mm
42
270mm
Fila Primo Ice este creat pentru patinatoarele care caută un look fresh, dar și performanță. Liner-ul din material sintetic este foarte ușor, iar cuff-ul înalt asigură suport maxim pentru gleznă și picior. Structura internă anatomică înfășoară piciorul și îl protejează, creând un fit perfect și sporind senzația de confort în timpul sesiunilor lungi de antrenament pe gheață. Sistemul de închidere compus din șireturi, pârghie milimetrică poziționată pe gleznă și velcro Power Strap, permite un fit personalizat, ce poate fi ajustat cu ușurință chiar și în timpul utilizării. Lama este din oțel inoxidabil ascuțit și este perfectă pentru multiple activități și pentru suprafețe mai puțin perfecte.

Specificații

Structură soft boot cu suport lateral optim
Închidere cu clapă, șiret și velcro
Interior catifelat
Lamă inoxidabilă de 3mm grosime

Tehnologii

Lama din otel inoxidabil Lamă din oțel inoxidabil :
Oțelul inoxidabil nu ruginește, are o capacitate de alunecare mai bună și se tocește mai greu decât alte aliaje folosite în fabricarea lamelor.


!!! VĂ RECOMANDĂM să vă măsurați lungimea tălpii piciorului și să vă asigurați că patinele pe care le alegeți sunt cu 5-10 milimetri mai mari decât lungimea tălpii dumneavoastră. Astfel patinele vor fi confortabile chiar și după câteva ore de mers.
Brand: FILA

Produse din aceeasi categorie