Patine Fila Primo QF Lady Black/Violet W21

749 lei 439 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
37.5
235mm
38
240mm
38.5
245mm
39
250mm
40
255mm
40.5
260mm
42
270mm
Fila Primo QF este un model cu gheată de tip soft boot ce oferă confort sporit patinatorului, dar și o construcție cu greutate redusă. Căptușeala anatomică urmărește ergonomia piciorului și sporește confortul în timpul utilizării prelungite și a sesiunilor lungi de antrenament. Modelul are sistem de închidere compus din pârghie micrometrică, curea Velcro și mecanismul ATOP poziționat pe partea din spate a cuff-ului. Aceasta reprezintă o metodă revoluționară, rapidă și intuitivă, care permite o închidere progresivă și uniformă pe toată lungimea ghetei. Pentru a scoate gheata din picior, este suficient să rotiți rotița în sensul invers acelor de ceasornic și să trageți ușor de limba ghetei. Lama din oțel inoxidabil ascuțit în prealabil, cu un design orientat spre hochei, este montată pe un compozit robust și ușor.

Specificații

Structură soft boot cu suport lateral optim
Închidere cu clapă, sistem tip BOA și velcro
Interior catifelat
Lamă inoxidabilă de 3mm grosime

Tehnologii

Lama din otel inoxidabil Lamă din oțel inoxidabil:
Oțelul inoxidabil nu ruginește, are o capacitate de alunecare mai bună și se tocește mai greu decât alte aliaje folosite în fabricarea lamelor.


!!! VĂ RECOMANDĂM să vă măsurați lungimea tălpii piciorului și să vă asigurați că patinele pe care le alegeți sunt cu 5-10 milimetri mai mari decât lungimea tălpii dumneavoastră. Astfel patinele vor fi confortabile chiar și după câteva ore de mers.
Brand: FILA

Produse din aceeasi categorie