Placa Snowboard Never Summer Atom Split 2021

5,819 lei 3,489 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
159
160W

Profilul specific de touring Ripsaw Rocker Camber confera maxim de performanta pe cele mai dificile linii. Acest profil extinde camberul pana la o zona perfect plata, plasata sub bracketul de touring; acest lucru ofera extra tractiune la urcare si stabilitate la coborare. Noseul inaltat mai devreme si forma tapered (noseul mai lat decat tailul) fac ca Atom Splitul sa fie excelent in powder si chiar mai bun de-atat in zilele de vis.


Carbon Max Laminated Texhnology

Mai mult carbon inseamna mai multa putere si performanta. Aceasta tehnologie combina 2 matrice de carbon, una superioara si una inferioara, maximizand rezistenta si transferul miscarii acolo unde este cazul. Rezultatul este o configuratie cu greutate redusa si deosebit de rezistenta in acelasi timp ce ofera rigiditate torsionala si transfer al miscarii fara a sacrifica insa controlul atat de important pentru un rider.

Ripsaw Rocker Camber

Zone pronuntate de camber pozitiv pentru o buna aderenta la cantare si super pop in timp ce se pastreaza polivalența Original Rocker Camber.

STS Pretensioned Fiberglass

Fibra de sticla pre-intarita si pre-tensionata cu fasii de elastomer dispuse la 90 de grade. Astfel se obtine o rezistenta de neegalat, aderenta pe canturi si performanta.

Bi-Lite Fiberglass

Aceasta tehnologie imprumuta multe dintre calitatile STS Pretensioned Fiberglass, avand in compozitie materiale deosebit de usoare. Se obtine astfel astfel performanta freestyle sau freeride, dupa caz, fara a sacrifica durabilitatea.

NS Superlight Wood Core

Cu o combinatie unica de tipuri de lemn Never Summer a creat unul dintre cele mai usoare "core-uri" de pe piata. Acesta este prelucrat la milimetru prin intermediul CNC, obtinandu-se astfel un flex customizat.

RDS 2 Damping System

Acest sistem foarte usor utilizeaza 3 straturi laminate mai inguste ce ofera raportul otpim intre absorbtie a vibratiilor si stabilitate, pentru echilibrul perfect intre stabilitatea necesara in freeride si manevravilitatea necesara in freestyle.

Durasurf XT Sintered 5501 Base

Cei de la Crown Plastics au dezvoltat o baza sinterizata deosebit de rapida si rezistenta, special pentru placile Never Summer din gama high end. La aceasta talpa a fost adaugat in proportia optima grafit, rezultand una dintre cele mai rapide baze de pe piata.

P-Tex Tip/Tail Protection

P-Tex-ul este un material molecular mai moale care nu doar sigileaza si protejeaza miezul placii ci si absoarbe socurile rezultate in urma vibratiilor sau impacturilor.


Brand: NEVER SUMMER

Produse din aceeasi categorie

Placa Snowboard Rome Warden 2022Placa Snowboard Rome Warden 20221,979 lei -40%1,189 lei
Placa Snowboard Rome Agent 2022Placa Snowboard Rome Agent 20222,279 lei -40%1,369 lei
Placa Snowboard Rome Artifact 2022Placa Snowboard Rome Artifact 20221,979 lei -40%1,189 lei
Placa Snowboard Rome Stale Fish 2022Placa Snowboard Rome Stale Fish 20222,229 lei -40%1,339 lei
Placa Snowboard Rome National 2022Placa Snowboard Rome National 20222,969 lei -40%1,779 lei