Placa snowboard Rome Minishred 90 2017


Acest produs nu mai este disponibil.

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .

Rome Minishred este placa pe care cei mici vor invata foarte usor si vor progresa foarte repede, ajungand intr-un timp foarte scurt sa poata aborda orice tip de partie. Fara discutie profilul NoHang-ups Rocker 2.0 este cel mai bun pentru cei mici care se apuca de snowboarding. 3D Rocker-ul de pe capete nu agata si permite virarea cu usurinta in timp ce zona plata in forma de diamant situata intre legaturi ofera o foarte buna stabilitate.

Iti recomandam acest snowboard pentru o greutate intre 14kg si 27kg.


NoHang-Ups Rocker 2.0

In zona diamant a acestui tip de camber placa este plata pentru control directional. In afara aceste zone, rockerul de tip 3d permite placii sa initieze foarte usor intorcerile si face ca placa sa nu agate. Aceasta combinatie inovativa ofera o placa foarte distractiva si usor de manevrat. NoHang-ups Rocker 2.0 este mai mult decat potrivit pentru incepatori, fiind cea mai buna combinatie de camber pentru initiere.Control Core Matrices Atunci cand vine vorba de miezul placilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexeaza mult mai natural, beneficiaza de o elasticitate mai dinamica si ofera un raport optim putere-greutate. In constructia miezurilor de pe placile Rome constructorii combina diferite varietati de lemn cu accente laminate si canale de ventilatie pentru a obtine diferite nivele de greutate, putere si flex.

TTT Core Matrix 100% miez de lemn de la un capat la celalalt cu un flex continuu.

StraightBiax Laminate Presupune dispunerea fibrelor in unghi drept generand astfel un flex placut, potrivit pentru cruising, park si bowl.
Bases Viteza este prioritatea numarul unu atunci cand combinam o talpa cu profilul de performanta al unei placi. In afara de viteza, durabilitatea joaca un rol important.

XTRD

Indeajuns de rapida pentru majoritatea riderilor, acesta este standardul nostru care este facut sa reziste iesirilor zilnice. Este o talpa puternica si usor de reparat.Produse din aceeasi categorie