Acest produs nu este disponibil momentan

Placa Snowboard Rome Warden 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


"Bullet Proof Performance No Matter The Conditions"

Modelul Warden este pregătit pentru a coborî orice pârtie, dar și pentru a aborda cu ușurință powder-ul proaspăt. Constuit cu Fusion Camber și echipat cu Direcțional Triple Bamboo HotRod, Rome Warden menține ordinea indiferent de teren.

Placa de snowboard Rome Warden are Flex 5

Mărime 155 157W 158 160W
Lungime de contact (mm) 1140 1160 1170 1190
Lățime mijloc (mm) 254 268 256 270
Greutate potrivită (kg) 63-83 74-94 69-89 80-100

Forma: Directional Twin

Rating

Flex


Fusion Camber

Camber pozitiv urmat de o zona mică de rocker. În momentul în care acest tip de camber este presat zonele de contact se deplasează oferind astfel o înălțare suplimentară a vârfului și cozii. Acest tip de camber se comportă ca un camber pozitiv clasic, iar datorită zonelor de rocker oferă o mai bună stabilitate în powder.

Hotrods - Bamboo

Tehnologia Hotrod reprezintă cheia prin care inginerii de la Rome reușesc să adauge un pop targetat în funcție de stilul plăcii. Mai întâi se construiesc tuburi subțiri din carbon, bambus și sticlă, goale pe interior și se inserează în canale special făcute în miezul plăcii. Se folosesc diferite configurații pentru nivele diferite de torsiune și pop longitudinal în funcție de cerințele riderului: all mountain, park, pow. Începând cu colecția 2015 inginerii de la Rome utilizează bambusul în această tehnologie, un material natural și prietenos cu mediul.

Stomp Core Matrices

Atunci când vine vorba de miezul plăcilor lemnul este materialul cel mai potrivit. Se flexează mult mai natural, beneficiază de o elasticitate mai dinamică și oferă un raport optim putere-greutate. În construcția miezurilor de pe plăcile Rome constructorii combină diferite varietăți de lemn cu accente laminate și canale de ventilație pentru a obține diferite nivele de greutate, putere și flex.

Stomp Core

Cel mai stabil și manevrabil miez al celor de la ROME SDS, construit 100% din plop.

Flex-Tuned Laminates

Fibre dispuse în sensuri diferite pentru a obține flexuri diferite! Una din modalitățile prin care cei de la Rome SDS ajustează flexul plăcilor este modalitatea de dispunere a fibrelor: unghiuri mai mari înseamnă mai multă putere, iar unghiurile mai mici oferă un flex mai iertător. Cealaltă metodă de ajustare a flexului presupune utilizarea de carbon pentru un plus de elasticitate în anumite zone ale plăcii.

Triax Glass Laminate

Laminat perfect pentru un pop corespunzător free-style-ului. Fibrele dispuse la 90 de grade oferă o bază flexibilă, iar carbonul oferă un pop de neegalat.

Bases

Viteza este prioritatea numărul unu atunci când combinăm o talpă cu profilul de performanță al unei plăci. În afară de viteză, durabilitatea joacă un rol important.

Powerslide Base

Baza are o construcție durabilă ce absoarbe puternic ceara utilizată. Acest model Rome este tot ce vei avea nevoie pentru o zi obișnuită de sesiuni în park-uri amenajate, dar și în afara pârtiei pe zăpadă proaspătă.