Role de Viteza

There are no products to list in this category.
La magazinul de role Skates.ro puteti gasi role pentru patinaj viteza din colectiile Fila si Bont. In magazinul nostru din Bucuresti, Calea Plevnei nr 222, puteti vedea si proba aceste modele. Daca nu sunteti din Bucuresti va putem oferi indicatiile necesare pentru stabilirea masurii potrivite si va vom trimite rolele GRATUIT* prin curier (*pentru comenzi de peste 200lei).

Cand va alegeti o pereche de role viteza trebuie sa aveti in vedere ca producatorul sa fie unul de renume iar materialele si piesele sa fie de calitate. Aceste caracteristici asigura alegerea unui produs adecvat si va garanteaza o perioada indelungata de utilizare in conditii optime. Personalul din magazinul nostru va ofera consultanta specializata in vederea alegerii modelului potrivit. Intrebati intotdeauna vanzatorul despre disponibilitatea pieselor de schimb si a consumabilelor atunci cand achizitionati un astfel de produs.

Nu uitati de echipamentele de protectie pe care le gasiti in categoria Accesorii role pe care va recomandam sa le purtati ori de cate ori iesiti cu rolele.