Schiuri Atomic Redster Q5 + M 10 GW Grey 22/23

2,749 lei 2,199 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
154cm
169cm
Redster Q5 nu este un ski gândit pentru slalom sau curse, este conceput pentru viteză în orice condiții. Q5 oferă o experiență unică fie că este pe pistă lină sau acoperită de zăpadă proaspătă. Legăturile Atomic M 10 GW se montează pe schiuri cu o greutate redusă, fiind una din cele mai ușoare legături de pe piață. Modalitatea de reglare a lungimii nu presupune utilizarea unor unelte adiționale, iar prin sistemul Easy Step-in se asigură o introducere facilă a clăparului fără compromisuri în ceea ce privește siguranța.

Specificații schiuri

All-Condition Piste Shape
Densolite Core
Power Woodcore
Dura Cap Sidewall
TI Powered
Topsheet structurat
Talpă World Cup
Greutate 2802g / ski / 169cm

Specificații legături

Posibilitate de reglaj DIN între 4-12
Ajustarea lungimii se face fără unelte
Full Flex
Posibilitate de ajustare a lungimii fără unelte
Adaptare automată în funcție de lățimea și înălțimea clăparilor
Zonă de călcâi din material ușor, tip monobloc

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 147 154 161 169 177
Lățime la vârf (MM) 117.5 119.5 121.5 123.5 124.5
Lățime la mijloc (MM) 75 75.5 76 76.5 77
Lățime la coadă (MM) 101 103 105 107 109
Raza (M) 12.7 13.5 14.3 15.3 16

Tehnologii ski

Profil Active Camber

ACTIVE CAMBER

Schiurile cu Active Camber dețin o margine care rămâne în contact cu zăpada. Aceasta ajută la o stabilitate crescută și o aderență mai bună direcționată pe margini pe porțiunile cu gheață.

TI POWERED

TI POWERED Un strat de Titanal (aliaj format din aluminiu, titan, vanadiu s.a) acoperă partea superioară și pe cea inferioară a miezului, creând o absorbție a șocurilor impecabilă și oferind un flex torsional mare.

DURA CAP SIDEWALL

Ultrawall Un perete lateral robust prezentat la schiurile Redster, Dura Cap Sidewall, constă într-un perete lateral de la bază până la foaia superioară care oferă o transmisie controlată a puterii, o aderență sporită la muchii și accelerație îmbunătățită. Finisat cu un Dura Cap rotunjit, Ultrawall oferă durabilitate excepțională împotriva zgârieturilor, denivelărilor și loviturilor.

DENSOLITE CORE

Densolite Core În miezul fiecărui ski sunt materiale speciale utilizate de către Atomic, lemn în principal, de diferite densități ce determină felul în care se comportă schiul. Miezul este realizat dintr-o spumă specială cu rol în amortizarea și absorbția vibrațiilor, reducând astfel efortul depus de către schiori.

POWER WOODCORE

POWER WOODCORE Un miez sportiv și dinamic din lemn de frasin și plop care adaugă cosiderabil stabilitate și amortizează vibrațiile la viteză.

CARACTERISTICI GENERALE

CARACTERISTICI GENERALE Baze: Atomic utilizează baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zăpadă, deosebit de rezistente și ușor de întreținut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un oțel de 5 ori mai rezistent decât cel standard, oferind putere și o aderență perfectă.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt ușoare și deosebit de rezistente (50% ulei de rapiță).Brand: ATOMIC

Produse din aceeasi categorie