Schiuri Atomic Redster X9 S + X12 TL GW

4799 lei 3359 lei
Pretul include TVA
Transport gratuit
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Disponibilitate: IN STOC la magazinul Skates din Bucuresti
Comanda telefonic: 0755 223 274 - Intre orele de program
Marimi disponibile:
175cm

Seria X a celor de la Atomic reprezinta o gama de schiuri de partie cu un radius situat intre cel al unui schi de slalom urias si al unuia de slalom. Redster X9 este cel mai performant model din aceasta gama si are incorporate tehnologii de top Atomic: Servotec pentru initierea facila a virajelor si un plus de rigiditate la viteze mari si Multi Radius Sidecut, care il recomanda atat pentru carve-uri scurte cat si pentru carve-uri de competitie.

Specificatii schiuri

Servotec
Miez din lemn Ultra Power Woodcore
Laterale Full Sidewall
Insertii din Titan
Greutate: 3256g/175cm

Tehnologii ski

Active Camber

ACTIVE CAMBER

Schiurile cu Active Camber detin o margine care ramane in contact cu zapada. Aceasta ajuta la o stabilitate crescuta si o aderenta mai buna directionata pe margini pe portiunile cu gheata.
Full Sidewall

FULL SIDEWALL

Marginea laterala este pozitionata pe intreaga lungime a schiului pentru viraje precise. Este ideala pentru schiurile de performanta ridicata.

Miez Power Woodcore

ULTRA POWER WOODCORE

O combinatie foarte stabila din fag dur cu plop usor, destinata performantei.
Titanium Stabilizer

ULTRA TITANIUM POWERED

2 straturi de titan ce incadreaza miezul schiului pentru o buna absorbtie a socurilor si flex la torsiune.

Servotec

SERVOTEC

Servotec este o tehnologie inovatoare destinata curselor si schiatului pe pista de inalta performanta. Numele Servotec vine de la "Servolenkung" (servodirecție în germană) pentru că asta este: servodirecție pentru schiuri! Secretul acestei tehnologii este tija Servotec pozitionata pe partea superioara a schiului si elastomerul plasat sub legaturi.
Tija este tensionata, adica elastomerul conectat la ea este comprimat. Astfel, schiul este pregatit pentru intoarceri, el fiind intr-o pozitie pretensionata.
In timp ce schiul se curbeaza intr-o intoarcere, compresia din elastomer este relaxata. Se destinde ca un arc, tragand tija cu el, sustinand in mod activ flexibilitatea schiului. Acest lucru asigura o directie mai rapida si usoara.
Tija si elastomerul atenueaza loviturile in panta si estompeaza dezechilibrul, rezultand o directie mai ferma si mai stabila atunci cand schiati la viteze mari.
Ski Technology

CARACTERISTICI GENERALE

Baze: Atomic utilizeaza baze sinterizate din seria 7000, rapide pe orice tip de zapada, deosebit de rezistente si usor de intretinut.
Canturi: Canturile Atomic sunt realizate dintr-un otel de 5 ori mai rezistent decat cel standard, oferind putere si o aderenta perfecta.
Stratul superior: Straturile superioare Atomic sunt usoare si deosebit de rezistente (50% ulei de rapita).

Dimensiuni ski

Lungime (CM) 169 175 181
Latime la varf (MM) 113 114 115
Latime la mijloc (MM) 65.5 65.5 65.5
Latime la coada (MM) 98.5 99.5 100.5
Raza (M) 14.6 15.4 16.2

Brand: ATOMIC