SHOES

Incaltaminte Trezeta Swing Grey

479 lei289 lei-40%
Shoes Fallen Bomber Black/Black

349 lei279 lei-20%
Shoes Fallen Patriot Full Black

419 lei339 lei-19%
Shoes Fallen T-Gun Black/Rasta

399 lei319 lei-20%

Shoes

Cauti o pereche de shoes pentru sportul urban preferat sau incaltarile perfecte pentru drumetii in afara orasului si un stil de viata activ? Oricare este optiunea ta, la noi iti poti alege modelul preferat dintr-o gama larga de pantofi sport pentru skateboard, bmx, drumetie si, nu in ultimul rand, pentru purtare zilnica. Descopera colectiile Vans, Nike, Nike SB, Converse, Trezeta, Fallen si ai transport gratuit si livrare rapida in toata tara.

Modele Pro

De-a lungul timpului si in general in colaborare cu rideri celebri, producatorii de incaltaminte sport destinata sporturilor urbane si-au imbunatatit colectiile cu variante PRO ale modelelor consacrate. Acestea sunt construite cu materiale de calitate superioara pentru a face fata utilizarii intensive si pentru a oferi un plus de confort la fiecare purtare. Astfel, daca iti doresti o pereche de incaltari pe care sa te poti baza atunci cand te dai cu skate-ul, longboard-ul, bmx-ul sau trotineta, noi iti recomandam un model Pro/Premium de la un producator de profil.

Incaltari pentru drumetie

Pentru a te bucura in siguranta de fiecare drumetie ai nevoie de o pereche de incaltari potrivite pentru teren accidentat si conditii meteo variabile. Descopera colectia Trezeta si alege-ti modelul preferat pentru plimbari prelungite si un stil de viata activ.