Boots Snowboard Nitro Sentinel TLS Black/White 2021

979 lei 779 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
41.1/3
270mm
43.1/3
285mm

Nitro Sentinel ofera confort ridicat, durabilitate si performanta, iar toate acestea cu un control fara efort si un maxim de incredere din varful muntelui pana la parcare, indiferent de vreme. Dezvoltat pentru a oferi tehnologii de inalta performanta la un pret mic, bootul Sentinel ofera un suport la nivel inalt pentru riderii de nivel incepator si intermediar care doresc sa-si perfectioneze tehnica. Talpa din cauciuc este rezistenta si are un super grip, fiind asadar fiabila din parcare pana la urcarea pe langa telescaun in cautarea powderului neatins. Procesul incaltat-descaltat este mai usor ca niciodata cu ajutorul sistemului TLS 5 Twin Lacing, in timp ce blocatorul Re / Lace permite ajustari fara efort pe tot parcursul zilei. Linerul Cloud 2 si bransurile anatomice vor mentine picioarele calde si confortabile chiar si in cele mai reci zile.


Specificatii:

Rubber Outsole
Tls 5 Twin Lacing System
Molded Tls Lace Handles
Bail Out System
Cloud 2 Liner
Interlock Cloud Liner
Dls Liner Lacing
Re/Lace Liner Locker
Anatomical Footbed
Flex 5

Tehnologii:

RUBBER OUTSOLE

Un compus din cauciuc cu o inalta aderenta, dispus pe talpa ofera libertate de miscare pe tot muntele.

TLS 5

Punctele cheie ale acestui sistem constau in usurinta de strangere si slabire. TLS5 este compact si are o greutate redusa fiind in acelasi timp deosebit de rezistent. Desi este rareori nevoie, repararea si inlocuirea sistemul TLS5 se face mult mai usor in comparatie cu celelalte tehnologii de pe piata.

BAIL OUT SYSTEM

Sistem dezvoltat pentru a asigura o incaltare/descaltare rapida a boot-ului.

Cloud 1 Liner

Liner-ele Cloud au in compozitie Thermacell si latex in zona de calcai, fiind deosebit de confortabile si asigurand un fit perfect pe toata durata utilizarii. Liner-ele Cloud pot fi de asemenea termoformate.

Interlock Cloud Liner

Liner realizat cu accent pe zona de retentie a calcaiului..


Brand: NITRO

Produse din aceeasi categorie