Acest produs nu este disponibil momentan

Boots Snowboard Rome Bodega Boa Tan 22/23

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Modelul Bodega se adresează riderilor care își doresc boots cu prindere BOA. Suficient de flexibil pentru ca press-urile să devină o joacă, oferă în același timp suportul necesar pentru euro carve-uri. Cu accent pe confort și transfer al mișcării, Rome Bodega beneficiază de liner-ul Pro F.I.T și talpă Gripflex.

Flex 6


Tehnologii

Rome FocusBoa

Focus BOA System

Șireturile duble din zonele superioare și inferioare se suprapun la nivelul gleznei pentru ajustabilitate maximă, susținere și confort ridicat.

Rome GripFlex

GripFlex Outsole

Tracțiunea este asigurată de talpa GripFlex. Talpa este de asemenea construită în jurul conceptului V-Rod, concept ce oferă un bun transfer degete-călcâi și flexibilitate laterală.

Rome Inner Shell Harness

Inner Shell Harness

Design ușor de reglat, construit astfel încât riderii să poată strânge rapid atât liner-ul, cât și boot-ul pentru un fit perfect pe picior.


Rome TX3 Lace

TX3 Laces

Concepute cu o elasticitate ușor mai mare decât șireturile din cablu, șireturile TX3 sunt șireturi din material textil, care sunt mai bune pentru impact și oferă flexibilitate conform specificațiilor.

Rome 3D Skate Cuff Technology

3D Skate Cuff Technology

Spuma EVA modelată 3d este inserată în zona de călcâi și gleznă a liner-ului. Liner-ul îmbracă astfel foarte bine piciorul, pentru maxim de performanță.

Pro F.I.T. Liner

Pro F.I.T.

Construcție din spumă cu 2 densități
SkateCuff 3D termoformat