Acest produs nu este disponibil momentan

Boots snowboard Rome Bodega Hybrid Boa Black 2021

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Modelul Bodega Hybrid Boa se adreseaza riderilor care isi doresc bootsi tehnologizati cu prindere hibrida. Suficient de flexibil pentru ca press-urile sa devina o joaca, ofera in acelasi timp suportul necesar pentru euro carve-uri. Cu accent pe confort si transfer al miscarii, Rome Bodega beneficiaza de liner Pro F.I.T si talpa Vibram.

Flex 6

Rome GripLight

Tractiunea este asigurata de talpa GripFlex, cu insertii de Vibram. Se foloseste Vibram cu 2 duritati diferite, pentru o buna aderenta pe orice tip de suprafata. Talpa este de asemenea construita in jurul conceptului V-Rod, concept ce ofera un bun transfer degete-calcai si flexibilitate laterala.

Rome 3D Skate Cuff Technology

3D Skate Cuff Technology

Spuma EVA modelata 3d este inserata in zona de calcai si glezna a liner-ului. Liner-ul imbraca astfel foarte bine piciorul, pentru maxim de performanta.

3D Shell Tongue

3D Shell Tongue

Design-ul limbii shell-ului este deosebit de important. Este ceea ce face diferenta intre un boot cu un bun transfer si flexibil si unul ce nu poseda aceste caracteristici. Pentru un flex progresiv si o buna elasticitate Rome foloseste mulaje 3d pentru limbile boots-ilor si ofera astfel o buna abilitate de a transfera miscarea, identica pentru 100 de zile de utilizare.

Pro F.I.T. Liner

Pro F.I.T.

Constructie din spuma cu 2 densitati
SkateCuff 3D termoformat