Boots Snowboard Rome Libertine Hybrid Boa Black 23/24

1,899 lei 1,519 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
40.5
260mm
41
265mm
42
270mm
43
280mm
44
285mm
44.5
290mm
45
295mm
46
305mm
Rome Libertine Hybrid Boa este un boot polivalent si cu anduranta ridicata, fiind apreciat atat de riderii care sunt activi pe partie, cat si de cei care alterneaza si merg in snow park-uri. Cu un flex moderat, Libertine are specificatiile pe care foarte multi rideri le cauta atat in freestyle-ul tehnic, cat si in freeride. La nivel tehnologic, acesti boots sunt dotati cu inchidere pe siret, testata, incercata si modificata conform performantelor Rome, plus Boa in partea de sus. Talpa Vibram cu GripLight ofera confort atunci cand te aventurezi in afara partiilor.

Flex 7


TehnologiiBOA HeelLock Harness

BOA HeelLock Harness

Prin intermediul unei rotite Boa, amplasata pe exterior in partea de sus a cuff-ului, se controleaza prinderea din zona de 45 grade a limbii, direct responsabila cu retentia calcaiului. Riderii ce prefera un suport mai ferm pe picior, vor strange mai tare sistemul Boa, iar cei ce doresc mai multa libertate, il pot tensiona mai putin.

3D Skate Cuff Technology

3D Skate Cuff Technology

Spuma EVA modelata 3d este inserata in zona de calcai si glezna a liner-ului. Liner-ul imbraca astfel foarte bine piciorul, pentru maxim de performanta.

Ultra F.I.T. Liner

Ultralon F.I.T.

Spuma Ultralon este un material termoformabil ce ofera un super confort. In constructia boots-ilor, Rome utilizeaza Ultralon de 2 densitati pentru a crea un liner durabil si confortabil

Constructie din spuma Ultralon cu 2 densitati
SkateCuff 3D termoformat


GripRight Outsole

GripLight Outsole

O talpa care are scopul de a mari performanta si de a reduce greutatea. Talpa GripLight prezinta un sistem de striatii si pentru o mai buna aderenta in timp ce ofera o baza simetrica, pentru un bun control asupra placii. Conceptul V-Rod este si el prezent, pentru o buna transmitere degete-calcai a energiei, dar si pentru elasticitate laterala.

Rome TX3 Lace

TX3 Laces

Concepute cu o elasticitate usor mai mare decat sireturile din cablu, sireturile TX3 sunt sireturi din material textil, care sunt mai bune pentru impact si ofera flexibilitate conform specificatiilor.


Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie