Boots Snowboard Rome Libertine Hybrid Boa Black/Brown 22/23

1,899 lei 1,519 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
40.5
260mm
41
265mm
42
270mm
Rome Libertine Hybrid Boa este un boot versatil și cu anduranță ridicată, fiind apreciat atât de riderii care sunt activi pe partie, cât și de cei care alternează și merg în snow park-uri. Cu un flex moderat, Libertine are specificațiile pe care foarte mulți rideri le caută atât în freestyle-ul tehnic, cât și în freeride. La nivel tehnologic, acești boots sunt dotați cu închidere pe șiret, testată, încercată și modificată conform performanțelor Rome, plus Boa în partea de sus. Talpa Vibram cu GripLight oferă confort atunci când te aventurezi în afara pârtiilor.

Flex 7


TehnologiiBOA HeelLock Harness

BOA HeelLock Harness

Prin intermediul unei rotițe Boa, amplasată pe exterior în partea de sus a cuff-ului, se controlează prinderea din zona de 45 grade a limbii, direct responsabilă cu retenția călcâiului. Riderii ce preferă un suport mai ferm pe picior, vor strânge mai tare sistemul Boa, iar cei ce doresc mai multă libertate, îl pot tensiona mai puțin.

3D Skate Cuff Technology

3D Skate Cuff Technology

Spuma EVA modelată 3d este inserată în zona de călcâi și gleznă a liner-ului. Liner-ul îmbracă astfel foarte bine piciorul, pentru maxim de performanță.

Ultra F.I.T. Liner

Ultralon F.I.T.

Spuma Ultralon este un material termoformabil ce oferă un super confort. În construcția boots-ilor, Rome utilizează Ultralon de 2 densități pentru a crea un liner durabil și confortabil

Construcție din spumă Ultralon cu 2 densități
SkateCuff 3D termoformat


GripRight Outsole

GripLight Outsole

O talpă care are scopul de a mări performanța și de a reduce greutatea. Talpa GripLight prezintă un sistem de striații și pentru o mai bună aderență în timp ce oferă o baza simetrică, pentru un bun control asupra plăcii. Conceptul V-Rod este și el prezent, pentru o bună transmitere degete-călcâi a energiei, dar și pentru elasticitate laterală.

Rome TX3 Lace

TX3 Laces

Concepute cu o elasticitate ușor mai mare decât șireturile din cablu, șireturile TX3 sunt șireturi din material textil, care sunt mai bune pentru impact și oferă flexibilitate conform specificațiilor.


Brand: ROME SDS

Produse din aceeasi categorie