Casca Alpina Arber Visor Q Lite Petrol-Green Matt

849 lei 589 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
58-62cm
54-58cm
Stil robust, siguranță și confort, vizibilitate nelimitată: acestea sunt caracteristicile căștii cu vizieră ARBER VISOR de la ALPINA.
Casca hardshell elegantă are un design generativ al deschiderilor de ventilație care îi conferă un aspect tehnic, iar lacul mat de înaltă calitate și o vizieră cu oglindă îi completează aspectul exterior. Construcția hardshell și construcția Hi-EPS cu absorbție a impactului asigură protecția necesară pe toată durata utilizării. Viziera oferă protecție fără cusur împotrivă curenților de aer, acest lucru însemnând confort pentru ochi și cea mai bună vizibilitate panoramică în orice moment. Datorită urechilor moi, a interiorului confortabil și detașabil și a protecției termice pentru gât, ARBER VISOR Q LITE este unul dintre cele mai confortabile modele de purtat. De asemenea, sistemul inteligent de ventilație ALPINA asigură o ventilație activă.

Specificații

Vizieră cu unghi vizual de 180 grade
Zonă de ventilație, căptușeală și protecție termică pentru gât realizată din microfleece
Sistem de închidere Ergomatic
Construcție Hardshell cu carcasă interioară realizată din HI-EPS
Lentilă tip S2 fotocromatica, cu straturi cu efect de oglindă
Quattroflex Lite: Q-Lite mărește contrastul, face culorile mai bogate și asigură o vedere mai clară

Tehnologii lentilă

Tipul lentilei: S2

Tip lentila S2

Tehnologii cască

Inchidere casca Ergoomatic

Ergomatic

Catarama acționată de un buton cu sistem de închidere în trepte, ușor de acționat, chiar și cu mănușile puse. Mecanismul dispune de blocare automată, împiedicând astfel deschiderea accidentală.
Hardshell - carcasa din ABS

Hardshell

Acest tip de construcție folosește o carcasă din ABS. Fiind foarte rigidă și perfect izolată, aceasta este ideală pentru cei ce practică sporturi extreme.

Carcasa interioara Hi-Eps

Hi-Eps

Carcasa interioară a fiecărei căști ALPINA conține HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb forțele care acționează într-un impact și asigură protecția necesară. Deoarece această tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este păstrat în timp.
Alpina Venting System

Venting System

Este un sistem de aerisire care permite ochelarilor și căștii o ventilație mai eficientă. Aerisiriile din cască trag aerul cald din interiorul ochelariilor și îl evacuează prin aerisirile amplasate în cască. Acest efect este optimizat atunci când potrivirea ochelariilor cu cască este făcută corect.

Protectie termica Neckwarmer

Neckwarmer

Protecție termică pentru gât, realizată din micro-fleece.


Produs original - Cod Alpina A9228350 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie