Casca Alpina Grand JR Pumpkin-Orange Matt

449 lei 309 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
51-54cm
54-57cm
Designul modelului ALPINA GRAND este un derivat al versiunii adulte a modelului GRAND, dar rămâne în același timp o creație proprie. Cu acestea, părinții și copiii se pot îndrepta spre pârtii purtând căști cu același aspect, dar cu design individual și se vor bucura împreună de confortul modelului GRAND. Un interior de înaltă calitate care poate fi îndepărtat și spălat, un sistem de ventilație activ și o protecție pentru încălzirea gâtului asigură maximul de confort la schi. În caz de impact, carcasa din ceramică combinată cu Hi-EPS oferă protecție de neegalat. Producția prin metoda Inmold face ca GRAND să fie sigur și robust, dar ușor.

Specificații

Cască ușoară din policarbonat și EPS cu carcasă interioară realizată din HI-EPS, margini inferioare realizate folosind tehnologia Inmold
Posibilitate de ajustare a dimensiunii prin intermediul tehnologiei RUN SYSTEM ERGO SNOW, închidere Ergomatic și sistem Y-Clip
Zonă de ventilație activă Airstream Control, căptușeală și urechi detașabile și protecție termică pentru gât realizată din microfleece
Run System Classic: circumferința capului în cazul copiilor variază cu mult mai mult decât în cazul adulților. Acest sistem oferă o potrivire customizată pentru nevoile celor mici

Tehnologii cască

Inmold - tehnologie inmold

Inmold

Căștile de ski Inmold sunt mai ușoare decât modelele tradiționale. Stratul protector din policarbonat de la exterior este fuzionat cu granule EPS sub presiune, la o temperatură ridicată, rezultând astfel o protecție anti-șoc între stratul exterior și stratul interior.
Carcasa interioara Hi-Eps

Hi-Eps

Carcasa interioară a fiecărei căști ALPINA conține HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb forțele care acționează într-un impact și asigură protecția necesară. Deoarece această tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este păstrat în timp.

Inchidere casca Ergoomatic

Ergomatic

Catarama acționată de un buton cu sistem de închidere în trepte, ușor de acționat, chiar și cu mănușile puse. Mecanismul dispune de blocare automată, împiedicând astfel deschiderea accidentală.
Alpina Venting System

Venting System

Este un sistem de aerisire care permite ochelarilor și căștii o ventilație mai eficientă. Aerisiriile din cască trag aerul cald din interiorul ochelariilor și îl evacuează prin aerisirile amplasate în cască. Acest efect este optimizat atunci când potrivirea ochelariilor cu cască este făcută corect.

Ceramic Shell - carcasa ceramica

Ceramic Shell

Acest strat protector din policarbonat, rezistent la impact și zgârieturi este montat pe fiecare cască Alpina ce utilizează tehnologia Inmold. Materialul utlizat conține stabilizatori UV și este anti-static.
Interior detasabil

Changeable Interior

Pentru o igienă potrivită, căptușeala poate fi scoasă și spălată.

Urechi detasabile

Removable Earpads

Pernele urechilor pot fi detașate pentru utilizarea căștii în zilele însorite.
Protectie termica Neckwarmer

Neckwarmer

Protecție termică pentru gât, realizată din micro-fleece.


Produs original - Cod Alpina A9224141 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie