Casca Alpina Grand JR Pumpkin-Orange Matt

499 lei
Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
51-54cm
54-57cm
Designul modelului ALPINA GRAND JR este un derivat al versiunii adulte a modelului GRAND, dar rămâne în același timp o creație proprie. Cu acestea, părinții și copiii se pot îndrepta spre pârtii purtând căști cu același aspect, dar cu design individual și se vor bucura împreună de confortul modelului GRAND. Un interior de înaltă calitate care poate fi îndepărtat și spălat, un sistem de ventilație activ și o protecție pentru încălzirea gâtului asigură maximul de confort la schi. În caz de impact, carcasa din ceramică combinată cu Hi-EPS oferă protecție de neegalat. Producția prin metoda Inmold face ca GRAND să fie sigur și robust, dar ușor.

Specificații

Carcasa exterioara cu 3 cochilii foarte robusta si rezistenta
Catarama de centura usor de manevrat, rezistenta la rasucire, cu catarama automata in mai multe etape
Absorbtie optima a socurilor datorita camerelor mici de aer
Greutate redusa datorita Inmold

Tehnologii

Ceramic Shell

Ceramic Shell

Acest strat protector din policarbonat, rezistent la impact și zgârieturi este montat pe fiecare cască Alpina ce utilizează tehnologia Inmold. Materialul utlizat conține stabilizatori UV și este anti-static.
Ergomatic

Ergomatic

Cataramă acționată de un buton cu sistem de închidere în trepte, ușor de acționat chiar și cu mănușile puse. Mecanismul dispune de blocare automată, împiedicând astfel deschiderea accidentală.
Hi-EPS

Hi-EPS

Carcasa interioară a fiecărei căști ALPINA conține HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb forțele care acționează într-un impact și asigură protecția necesară. Deoarece această tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este păstrat în timp.
Inmold

Inmold

În procesul de producție în matriță, stratul superior din policarbonat este lipit termic de stratul interioară din Hi-EPS a corpului căștii sub presiune și căldură.
Run System Classic

Run System Classic

Sistemul Run System permite tuturor căștilor Alpina să se ajusteze la o mărime personalizată cu ajutorul unui cadran ușor de mișcat. Run System Classic punctează pentru raportul preț/performanță.
Venting System

Venting System

Gurile de aerisire asigură o climatizare optimă, circulația aerului și previn în mod eficient acumularea de căldură în interiorul căștii.
Y-Clip

Y-Clip

Sistemul de prindere în Y asigură o ajustare cu precizie milimetrică - în câteva secunde.

Produs original - Cod Alpina A9224141 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie