Casca Alpina Grand Moon-Grey Matt

499 lei 349 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
54-57cm
57-61cm
ALPINA GRAND face o declarație cu numele său: „Hei, uite, eu sunt! Și sunt modernă, confortabilă, bună, pur și simplu GRANDIOASĂ! " Designul unic al modelului GRAND se bazează pe o construcție sigură, fără compromisuri, iar nivelul ridicat de confort al căștii face din GRAND casca perfectă de all mountain. Casca dispune de sistem reglabil optimizat și Airstream Control pentru reglarea fluxului de aer, plus un interior detașabil. Acestea sunt caracteristici pe care orice schior le vă aprecia. În caz de impact, carcasa din ceramică combinată cu Hi-EPS oferă protecție. Producția prin metoda inmold face ca modelul GRAND să fie sigur și robust, dar ușor.

Specificații

Cască ușoară din policarbonat și EPS cu carcasă interioară realizată din HI-EPS, margini inferioare realizate folosind tehnologia Inmold
Posibilitate de ajustare a dimensiunii prin intermediul tehnologiei RUN SYSTEM ERGO SNOW, închidere Ergomatic și sistem Y-Clip
Zonă de ventilație activă Airstream Control, căptușeală și urechi detașabile și protecție termică pentru gât realizată din microfleece

Tehnologii cască

Inmold - tehnologie inmold

Inmold

Căștile de ski Inmold sunt mai ușoare decât modelele tradiționale. Stratul protector din policarbonat de la exterior este fuzionat cu granule EPS sub presiune, la o temperatură ridicată, rezultând astfel o protecție anti-șoc între stratul exterior și stratul interior.
Carcasa interioara Hi-Eps

Hi-Eps

Carcasa interioară a fiecărei căști ALPINA conține HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb forțele care acționează într-un impact și asigură protecția necesară. Deoarece această tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este păstrat în timp.

Inchidere casca Ergomatic

Ergomatic

Catarama acționată de un buton cu sistem de închidere în trepte, ușor de acționat chiar și cu mănușile puse. Mecanismul dispune de blocare automată, împiedicând astfel deschiderea accidentală.
Ventilatie casca Airstream Control

Airstream Control

Zonă de ventilare activă unde găurile de aerisre pot fi deschise sau închise cu ajutorul unui mecanism de glisare.

Protectie termica Neckwarmer

Neckwarmer

Protecție termică pentru gât, realizată din micro-fleece.
Interior detasabil

Changeable Interior

Pentru o igienă potrivită, căptușeala poate fi scoasă și spălată.

Urechi detasabile

Removable Earpads

Pernele urechilor pot fi detașate pentru utilizarea căștii în zilele însorite.
Ceramic Shell - carcasa ceramica

Ceramic Shell

Acest strat protector din policarbonat, rezistent la impact și zgârieturi este montat pe fiecare cască Alpina ce utilizează tehnologia Inmold. Materialul utlizat conține stabilizatori UV și este anti-static.


Produs original - Cod Alpina A9226232 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie