Casca Alpina Maroi black matt

699 lei 559 lei Prețul include TVA
Livrare prin curier:
Acest produs beneficiază de livrare gratuită
Disponibilitate: Alege marimea pentru a verifica stocul
Comandă telefonic: 0755 223 274 - Între orele de program
Mărimi disponibile:
61-64cm
<iframe class="intro-video" src="https://www.youtube.com/embed/H0bO7cXM1rs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Alpina Maroi este o casca compacta cu un design minimalist si modern, pregatita sa iti ofere protectia extrem de necesara pe munte. Constructia usoara, de tip Inmold, beneficieaza de ventilatii ajustabile, captuseala si urechi detasabile, fiind perfect adaptabila pentru toate conditiile meteo.

Specificatii

Protectie zilnica cu un strat inferior suplimentar
Confort ridicat si temperatura placuta datorita unui incalzitor de gat lung realizat din microfibre moale
Interior schimbabil, potrivit pentru spalarea manuala
Absorbtie optima a impactului datorita materialului Hi-EPS format din camere de aer microscopice
Reglarea precisa a marimii cu ajutorul unui sistem de reglare flexibil cu un cadran mare, antiderapant, alcatuit dintr-un amestec de doua componente si doua perne mari de distribuire a presiunii in partea din spate a capului

Tehnologii

Airstream Control

Airstream Control

Zonă de ventilare activă unde găurile de aerisre pot fi deschise sau închise cu ajutorul unui mecanism de glisare.
Ceramic Shell

Ceramic Shell

Acest strat protector din policarbonat, rezistent la impact și zgârieturi este montat pe fiecare cască Alpina ce utilizează tehnologia Inmold. Materialul utlizat conține stabilizatori UV și este anti-static.
Edge Protect

Edge Protect

Edge Protect este o placă suplimentară din policarbonat care conferă căștilor inmold, o acoperire suplimentara a marginilor de pe partea inferioară a căștii. Aceasta protejează interiorul din Hi-EPS și crește durabilitatea căștii.
Ergomatic

Ergomatic

Cataramă acționată de un buton cu sistem de închidere în trepte, ușor de acționat chiar și cu mănușile puse. Mecanismul dispune de blocare automată, împiedicând astfel deschiderea accidentală.
Hi-EPS

Hi-EPS

Carcasa interioară a fiecărei căști ALPINA conține HI-EPS (high expanded polystyrene), aceste buzunare de aer microscopice absorb forțele care acționează într-un impact și asigură protecția necesară. Deoarece această tehnologie nu absoarbe umiditatea, efectul protector este păstrat în timp.
Inmold

Inmold

În procesul de producție în matriță, stratul superior din policarbonat este lipit termic de stratul interioară din Hi-EPS a corpului căștii sub presiune și căldură.
Run System Ergo Snow

Run System Ergo Snow

Sistemul Run System Ergo Snow este testat și dovedit, pentru căștile de schi, un sistem flexibil de reglare a capului cu un cadran central. Un mecanism de răsucire permite ca banda pentru cap să fie ajustată mai lejer sau mai strâns. Cadranul mare este dotat cu un amestec antiderapant cu două componente și poate fi operat perfect cu mănuși de schi.
Y-Clip

Y-Clip

Sistemul de prindere în Y asigură o ajustare cu precizie milimetrică - în câteva secunde.
Produs original - Cod Alpina A9206230 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina
Brand: ALPINA

Produse din aceeasi categorie