Acest produs nu este disponibil momentan

Incaltaminte Nike SB Ishod Wair Rugged Orange/Mineral Clay/Black/Black

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Când a venit timpul să creeze modelul său de încălțăminte, Ishod Wair s-a implicat în fiecare etapă, de la început până la sfârșit. Infuzat cu elemente preluate de la pantofii emblematici de baschet din anii '90 și construit cu toată durabilitatea de care ai nevoie, modelul Nike SB Ishod Wair se află la granița dintre stilul original și inovația modernă.

Un salut pentru anii '90
Suprapunerile durabile din piele întoarsă creează un aspect clasic. Panoul din plasă respirabilă are suprapuneri flexibile, din plastic turnat, care amintesc de aspectul pantofilor de baschet din anii '90.Swoosh-ul inversat de pe călcâi amintește de Nike Air Darwin și de prima dragoste a lui Ishod, baschetul.

Nike React Performance
Talpa Nike React este fabricată dintr-o spumă ușoară și durabilă, care oferă un nivel de receptivitate foarte înalt și ajută la îmbunătățirea senzației pe placă.

Talpă îmbunătățită
Design-ul oferă durabilitatea și flexibilitatea de care ai nevoie pentru a reduce timpul de rodaj. Modelul de pe talpă în formă de herringbone îți oferă maximul de aderență în punctele cele mai importante.

Specificații

Strap-ul din mijloc îmbrățișează și susține piciorul pe întreaga durată a purtării
Material: Piele întoarsă

Produs original - Cod Nike SB DC7232-800 - Skates.ro este magazin autorizat Nike SB