Acest produs nu este disponibil momentan

Casca Alpina Zupo Visor Q Lite blue matt

Vrei sa afli daca va mai reveni in stoc? Trimite-ne un email pe adresa contact@skates.ro .


Varful Piz Zupo este situat la granita dintre Elvetia si Italia. Modelul ZUPO de la ALPINA depaseste, de asemenea, limitele. Dur la exterior, super moale la interior. Casca pentru copii, asa cum sugereaza si numele, are o carcasa dura care ofera protectie in caz de impact. In acelasi timp, EPS-ul absorbant de impact din casca protejeaza si carcasa. Aceasta pastreaza casca protejata de daune chiar si in timpul transportului, cum ar fi deplasarea cu autobuzul statiunii. O viziera neizolata are grija de protectia ochilor. Lentila este usor oglindita, este rezistenta la spargere, ofera protectie UV 100% si protectie impotriva curentilor de aer. Alte avantaje ale vizierei: manevrare usoara pentru copii, ochelari de vedere pot fi purtati sub viziera, casca si viziera se potrivesc intotdeauna perfect, ochelarii nu pot fi pierduti sau uitati. Protectiile moi pentru urechi impreuna cu captuseala interioara detasabila si o protectie pentru incalzirea gatului ofera un confort maxim. Daca casca se incalzeste prea mult in zilele calde de schi, i se poate furniza aer proaspat printr-un sistem de ventilatie inteligent. Aspectul tehnic, lacul mat de inalta calitate si constructia dura a carcasei fac din ZUPO VISOR o casca de schi pentru copii unica: eleganta si sigura.

Specificatii

Viziera integrata asigura cea mai buna vizibilitate panoramica si protectie impotriva curentilor de aer
Captuseala igienica, detasabila si lavabila
Catarama de centura usor de manevrat, rezistenta la rasucire, cu catarama automata in mai multe etape
Carapace exterioara robusta si rezistenta la impact, cu carcasa dura
Absorbtie optima a socurilor datorita camerelor mici de aer

Tipul lentilei: S2

Tip lentila S2

Tehnologii

Ergomatic

Ergomatic

Catarama actionata de un buton cu sistem de inchidere in trepte, usor de actionat chiar si cu manusile puse. Mecanismul dispune de blocare automata, impiedicand astfel deschiderea accidentala.
Hard Shell

Hard Shell

Castile Hardshell sunt alcatuite dintr-un miez Hi-EPS si o carcasa exterioara rezistenta la impact din ABS sau policarbonat. Aceasta combinatie asigura siguranta maxima.
Hi-EPS

Hi-EPS

Carcasa interioara a fiecarei casti Alpina contine Hi-EPS (high expanded polystyrene). Aceste buzunare de aer microscopice absorb fortele care actioneaza intr-un impact si asigura protectia necesara. Deoarecea materialul nu absoarbe umiditatea, efectul protector este pastrat in timp.
Run System Ergo Snow

Run System Ergo Snow

Sistemul Run System Ergo Snow este testat si dovedit, fiind un sistem flexibil de reglare cu un cadran central. Un mecanism de rasucire permite ca banda sa fie ajustata mai lejer sau mai strans. Cadranul mare este dotat cu un amestec antiderapant cu 2 componente si poate fi operat perfect cu manusi.
Venting System

Venting System

Gurile de aerisire asigura climatizare optima, circulatia aerului si previn in mod eficient acumularea de caldura in interiorul castii.
Y-Clip

Y-Clip

Sistemul de prindere in Y asigura ajustare cu precizie milimetrica, in cateva secunde.
Produs original - Cod Alpina A9229280 - Skates.ro este magazin autorizat Alpina